@TjebbeJandeBruijne
- 2017
- Knaus Travellercheque 708G
- 2002
- Alkoof
We zijn niet de camperaars die snel een camperplaats opzoeken, maar deze is top. Eenvoudig om binnen te komen en te betalen. Nette plekken. Wel,iets verkeerd scheef maar blokken helpen. Geen sanitair aanwezig, maar je bent camperaar.
Je hebt campings die over georganiseerd zijn. Dit is er zo’n camping. Alles netjes maar regeltjes. Daar wijken we niet vanaf. Verder gewoon top. Sanitair schoon, lekker zwembad. Bar vinden we wat minder, aanbod is wat beperkt.
Zoals reeds aangegeven is het een eenvoudige camping. Niks speciaal. wat horen we. een trein, een beekje en een weg achterlangs waar ze lekker hard rijden. Dus al met al valt het reuze mee. Oja sanitair is netjes. Verder eigenlijk een rommeltje maar wel gezellig.
Dit is wat we bedoelen met een doorreis camping. Het ontvangst is vriendelijk. Plekken zijn op de camping lekker groot. Sanitair is recent en netjes. Dus om naar het zuiden te trekken een aanrader.
waarom ver weg als het ook dichtbij kan. een leuke Camperplaats bij de boer. nette plekken met mooi sanitair en niet onbelangrijk rust. Eigenaren zijn aanwezig maar ook weer niet. Zeker een plek om terug te komen tussen de koeien en tulpenvelden.
We zullen de huidige recensies toch maar wat aanpassen. Ontvangst is prima. De Papa bepaald. Camping ligt aan een weg die je gewend duidelijk hoort net als de trein die achter de camping rijdt. Sanitair is netjes maar wat ouder. Geen gezeur over muntjes. Gewoon kranen opendraaien. Er is een kleine bar waar je pizza’s kan eten. Al met al een doorreis camping met echt wel geluidsoverlast van het verkeer.
Dit blijft thuiskomen. beleefd en netjes. Camping ziet er netjes en verzorgd uit. De familie doet zijn uiterste best om alles netjes te houden en om ons te laten ervaren hoe camperen zijn mag. Sanitair is gewoon geweldig. Voor ieder wat wils. In de buurt voldoende dingen te ondernemen.
Een familie camping. Geluidruchtig en daar moet je van houden. Afhankelijk waar je staat is er gras of stenen ondergrond. Het sanitair is goed en wordt netjes schoon gehouden. We betaalde €37,- voor camper + 2 personen met elektra. Voor ons te massaal.
Aan het einde van Tsjechië een leuke camping. Ontvangen door de eigenaar op vriendelijke manier. Top. Camping is kleinschalig en daar hou ik van. Sanitair is netjes en bruikbaar. Het sanitairgebouw is nog niet helemaal klaar. Je kan jezelf hier vermaken. Zoals gezegd rustig. Klein zwembad aanwezig om af te koelen.
Hier wordt je gewoon blij van. Camping nabij Praag. Ontvangst vriendelijk in Duits of Engels. Sanitair netjes. Met de bus naar Praag. Ticket koop je op de camping. Mooie rustige camping. Aanrader.
Ontvangst is heel vriendelijk. Aan de receptie wordt Duits gesproken. Zoals al aangegeven kan je in euro’s betalen. Camping is verder niet echt georganiseerd. Zet maar neer en kijk maar. Door vrij vuur is het hier en daar wat rokerig. Camping is groot en niet netjes. Sanitair is oud maar bruikbaar.
De camping is prima. Ontvangst door waarschijnlijk Oma. Was wat ….. bijna gezellig. Betalen en ik wijs je de plek. Camping netjes. Iets van terrassen camping. Voor een tussenstop is de camping ver weg van de snelweg. Sanitair gewoon netjes. Het is even proppen in het toilet. Oja dat komt door mijn postuur. Een nacht kost €32,50 en dat vind ik aan de hoge kant. Ja ik weet het. Had kunnen doorrijden…..
Het is altijd een feestje om bij een wijnhuis te staan. ontvangst is vriendelijk en je kan kiezen tussen plekken met of zonder stroom. Ja de stroomkabel kan soms net cv te kort zijn. Boeien. Een camperaar is voorbereid. Dus ga niet negatief doen. Enjoy. De plaats met stroom kost €22,- Sanitair is mooi en ja we vinden het aantal douches te kort. Twee aanwezig. Dus geniet en wacht gewoon.
op basis van de recensies geven jullie aan dat campers hoger dan 3m geen toegang hebben tot de camping. voordat u deze informatie deelt is het wel goed om dit te checken. campers hoger dan 3m hebben gewoon de mogelijkheid om de camping op te kunnen. Het heet een alternatieve toegangsroute.
Laten we niet zeggen dat dit een geweldige camperplek is. Het is een functionele locatie met een vriendelijke uitbater. Ze spreken Engels. Ja er is elektriciteit en ook water maar in basis geen drinkwater. Toilet heb je aan boord want deze is niet aanwezig. Verder hebben ze een breng- en haalservice om het mooie Cinque Terra te bekijken. Dus in basis is de camperlocatie hiervoor bestemd.
Was het een reden om naartoe te rijden. Jazeker. Een rustige agriturismo tussen de heuvels. Als je verwend bent moet je hier niet zijn. Geen zwembad en beperkt warm water. Maar verder lachen. Rust en rust.
Een lekkere rustige camping. Eigenaren zijn Nederlands. Lekker easy, Veel schaduw en kleinschalig. ideaal. Een mooie camping voor wie geen stress wil of voor doorreis.
Dit is wat kamperen behoort te zijn. Vriendelijk ontvangst en daarna een eenvoudige rustige camping. Het sanitair is ruim toereikend en schoon. in de omgeving kan je ruimschoots wandelen en biken. Geen stress hier gewoon je ding doen.
Men zegt een rustige camping, maar daar kan ik me niet in vinden. Plekken zijn niet al te groot als je een grote camper hebt. Verder echt een Franse camping meer plekken tussen de bomen. Voldoende schaduw. Voor de plekken met mooi zicht gewoon reserveren.
Sitecode: 20606
Een camping waar niet veel gebeurd. In meerdere maten vaste staanplaatsen en een aantal plekken voor bezoekers voor campers etc. De plekken zijn niet horizontaal en je moet je best doen om je camper recht te krijgen. Sanitair is netjes en bij de receptie is men heel aardig.
Sitecode: 20189
Gewoon top hier. Bij aankomst een hartelijk ontvangst door de eigenaar. Leuke kleine camping. Sanitair is netjes. Je kan bij het zwembad vertoeven maar daar betaal je voor een hele dag €8,- voor. Hebben niet gedaan. Over de omgeving hoef ik niks te zeggen anders kom je niet naar Piëmont. Wij komen hier zeker terug.
Echt Italiaans. Grootste deel met caravans met permanente aanbouw. Slecht onderhouden. Aantal plekken voor campers en tenten. Blijf hier geen weken staan. Sanitair is schoon maar verouderd. Groot nadeel is de Hollandse houtenhutten paradijs naast de camping. Veel overlast van muziek in de avond.
Een rustige camping aan het riviertje de Rur. Camping is een combi van de standaard vaste jaarplaatsen en losse campingplaatsen. Hotel en restaurant helaas gesloten maar aan de overkant van de brug is een restaurant. Sanitair is nieuw. De plekken aan het water maken veel goed.
Een gezellige familie camping. Op deze camping voor ieder wat wils. Camperplaatsen zijn zoals ze horen voor het geld. Sanitair wat verouderd maar schoon. Prima omgeving om te wandelen en fietsen.
Hier wordt je blij van. Nieuwe Camperplaats. Goed over nagedacht. Mooie ruime plekken. Vriendelijke eigenaar die mensen wil laten onthaarden. Voldoende mogelijkheden in de buurt voor fietsen.
Sitecode: 91999
Afgelopen 3 dagen op deze minicamping doorgebracht. Het is een lekkere rustige camping waar het goed vertoeven is. Bij aankomst ontvangen door Chantal. In de buurt is genoeg te doen en je kan er lekker fietsen.
Een camping in de middle-of-nowhere. Camping met gravelplekken. Camping is netjes en personeel vriendelijk. Grote plaatsen voor de campers, allemaal netjes afgeschermd met coniferen. Leuk restaurant waar je voor de verandering eens betere wijnen kan krijgen. Sanitair netjes. Ben je in de buurt kom langs.
Een gewone Franse camping. Een camping met vaste huisjes en campingplaatsen. Voor de campers zijn er een 10-tal plaatsen. De plekken voor de campers zijn net erg groot. Sanitair is schoon. Verder zwembad aanwezig.
Een dag vooraf via de website gereserveerd. Dag erop aangekomen en netjes een plaats op naam beschikbaar. Niet alles plekken zijn vlak. Verder een gezellige camping voor zowel de camper al anders. Toilet netjes. Toppie verders.
Weer leuk om een weekend op de camping te staan met de camper. Aankomst altijd weer even organiseren met het havenkantoor, maar ook dit lukt prima. Havenmeester is flexibel en brengt jezelf naar de camping. Voorziening zijn goed op de camping. Controle mag beter. Helaas zijn er weer mensen die het gebruik van het sanitair niet nodig vonden en nemen de bosjes.
Kleine rustige boerencamping. Alles is netjes verzorgd. Vriendelijk ontvangst. Sanitair netjes en schoon.
Vanwege wegwerkzaamheden was de camperplaats niet direct te bereiken. Eigenaar kwam ons tegemoet en gaf ons tijdelijk stroom zodat we later alsnog de camperplek op konden rijden. We hadden het hele terrein voor ons zelf. Alles netjes. Alle zaken behalve toilet en douche aanwezig. Maar die hebben we aan boord. Ook een hapje gegeten bij het restaurant. Goede kwaliteit. Verder mooi fietsen.
Was een beetje vol op de camperplek, maar allemaal netjes een plek gekregen. Brabantse gezelligheid. Alles ziet er netjes uit en functioneel. Nee spiegel in de badkamer zeker niet gemist. Gewoon top.
Sitecode: 62075
Mooie rustige camping. Alles netjes verzorgt.
Wij zijn hier gisteren geweest. Camping helemaal leeg en wij stonden op de camperplek voor de slagbomen. De plek helemaal goed. Jammer alleen dat we helemaal geen voorzieningen van toiletruimte hadden. Alles was nog in winterslaap. Verders een mooie plek en omgeving. Met de Mtb-bike konden we zo het bos in. We komen als de camping open is zeker terug.
Goed verzorgde Camperplaatsen. Groot aantal plekken.
Wat zullen we zeggen. Ben een watersporter van huis uit en ken deze haven als ruim. Nu met de camper zoek je ook de ruimte. Dat is nu net een puntje hier op deze Camperplaats. Gevoel wat ik krijg is: we hebben een grasveld over naast de loods en we noemen het een camperplaats. Mijn camper is kleiner dat een gemiddelde boot van een passant maar ik betaal veel meer. Dus door de bank genomen, net niet
Leuke rustige camping. Vriendelijke beheerders. Sanitair verzorgt. Goed om twee nachten te staan om een bezoek te brengen aan Straatsburg.
Wat leuk om bij Fort Everdingen te staan. Alles gereed? Nop. Leuk beheerdersstel wat passie uitstraalt voor hetgeen ze doen. Het geheel moet zich nog even verder zetten maar dit komt goed.