@ToeristjesSchoen
- 2022
Mooie cp waren maar 5 plaatsen bezet van de 10. Kiosk op terrein waar je panini, ijs en drinken kon bestellen. Voor het avondeten een Aziatisch restaurant waar je kon kiezen tussen buffetvorm van 17 tot 22u of gewoon vd kaart. Wc en douche aanwezig maar wel verouderd. Lozen afvalwater en legen chemisch toilet aan andere kant vd parking. Betaling contant met enveloppe ofwel via pin aan havengebouw.
Zeer nette en rustige camperplaats, gelegen tussen de velden. Mooi geregeld met de kiosk voor in- en uit te checken en zelfs via de site zichtbaar of er nog plaats is. Doe zo verder Marijn en Teun!
Zeer mooie camperplaats, lekker rustig tussen de velden. Alle voorzieningen aanwezig, proper en goed onderhouden sanitair. Vriendelijke uitbaters en lekkere zuivelproducten uit de streek te koop in het winkeltje. Echte aanrader!
Zeer mooie camping, voldoende plaatsen en genoeg en zeer proper sanitair, zowel douches als wc. Kleine campingwinkel bij receptie en dagelijks verse broodjes te bestellen. Echte aanrader voor overnachting voor of na de ferry in Hirtshals. Prijs misschien aan de hoge kant, 424 DKK voor een nacht, camper met stroom en 3 volwassenen incl douchen en broodjes maar was het voor ons wel waard!
Vriendelijke uitbaters. Mooie verharde camperplaatsen voorzien van stroom en water.
prachtige lokatie, zeer vriendelijke uitbaters, goede ontvangst en zeer verzorgde voorzieningen. Alles aanwezig en in de prijs inbegrepen. Komen zeker nog eens terug!