@TommyLambrecht
- 2022
Mooie camperplaats met alle faciliteiten. 15 min lopen van het centrum. Schoon sanitair, alleen is er niets van verwarming en dat kan anno 2025 eigenlijk niet. Bij vorst en sneeuw zoals bij ons is het onverantwoord om in de ijskoude containerunits een douche te nemen wil je geen longontsteking. Auto´s toegelaten op het terrein. Parkeerrichting wordt niet gevolgd en wordt ook niet op gereageerd. Eigenaars hebben we het gehele weekend niet gezien.
Een heel mooi domein met alle nodige voorzieningen en een vriendelijke man die zich even komt voorstellen. De lay-out van het terrein is heel mooi uitgewerkt. De prijs..tja, heel goedkoop kan je het niet echt noemen maar de mooie infrastructuur maakt veel goed. Ook kregen we een herfstkorting van 15% op ons verblijf en blijven staan tot 's avonds kon gratis na overleg met de eigenaar. Voor ons dus wel een aanrader! 44,15€/2 nachten zonder elek.
Toffe en vriendelijke ontvangst, heel erg persoonlijk en oprecht geïnteresseerd in je verhaal. Ruim bemeten grasplaatsen van 10 x 10 m op deze gezellige minicamping, proper sanitair, elektriciteit volgens verbruik aan schappelijke prijzen. Waterpunt aan het plein is een + Mooie plaats om te verblijven.
Een zeer mooi gelegen camping. De uitbatersfamilie heeft een mooie visie van hoe een camping er moet uitzien en wat de kampeerder verwacht en zijn uiterst sympathiek. Er wordt heel veel moeite gedaan om het de kampeerder zo aangenaam mogelijk te maken, elke vraag wordt deskundig en met kennis beantwoord. gezelligheid troef, je wordt heel persoonlijk benaderd wat door ons heel erg wordt gewaardeerd. wij komen zeker terug!!