@TonVeenstra
door het zoemen gauw weer vertrokken. doordringend!!!!!
wat een modderpoel. gauw weg!!!!!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

mooiste plekkie van Frankrijk
Sitecode: 11933
Jammer. Domper. Naar vorige reviews meer van voorgesteld. Geen drinkwater, geen stroom. Erg veel verkeerslawaai, vooral van tractoren die af en aan blijven rijden. Verder niets te doen. Wel rustige nacht gehad.
Valt niets meer aan toe te voegen. gewoon fantastisch hier, of je moet van disco houden, dan ben je hier fehl am Platz!! van ons een favo.
2023
Jammer. Was altijd de eerste en de laatste pleisterplaats van onze vakanties. Veel boodschappen doen voor de reis en na de reis voordat we weer thuis waren. Nu rijden we maar meteen door naar het buitenland. Gemeente Hulst, het ga u goed, gegroet.
2022
gemeente Zaltbommel. dankjulliewel voor de fijne camperplaats en wat een heerlijke stad. Wij doen veel aan geocaching en komen regelmatig terug. heerlijk vertoeven hier.
2021
Wat een leuke ontvangst. Wat een leuke plaats. Wat een fijne streekproducten. verder geen reclame, krijg ik de volgende keer zelf geen plek meer.
!!!!!!!!!!!! helaas kwamen wíj voor een gesloten CP. Vanaf 31 mei tot???? afgesloten wegens werkzaamheden!!!!!!!!