@Torben&Sarah
- 2022
Een warm welkom, geweldige service en een prachtige camping met alles wat je nodig hebt! Het strand was niet echt onze favoriet. We verbleven er twee nachten zonder reservering. Alles verliep soepel!
Ik had de dag ervoor via e-mail een nacht gereserveerd. We werden hartelijk ontvangen en de plek is erg goed, met voldoende ruimte tussen ons en onze buren. De was- en toiletvoorzieningen zijn erg schoon en netjes, inclusief een wasmachine voor € 2 per wasbeurt!
Een zeer goede plek om Brno 1-2 nachten te verkennen. Bij de ingang staat een automaat waarmee je kunt aangeven hoe lang je wilt blijven en of je elektriciteit nodig hebt. Betalen doe je contant. In het pakket zit de toegangscode. De toiletten en wasbakken zijn schoon en netjes. De locatie is gemakkelijk te voet of met de trein te bereiken vanuit het stadscentrum.
De camping is een geweldige plek om Praag te verkennen. We verbleven er twee nachten, hadden geen elektriciteit en het kostte omgerekend € 57. De toiletten en douches worden maar één keer per dag schoongemaakt. We hadden alleen koude douches, ondanks het merk. Het had beter gekund, maar het was oké...
Een heerlijke, rustige camping met zeer ruime plaatsen. Het terrein is schoon en goed onderhouden. De eigenaren zijn supervriendelijk en de prijzen zijn meer dan redelijk! Vanaf daar kunt u prachtige fietstochten maken en als u wilt, zelfs vissen. Wij voelden ons er thuis!
Sitecode: 19674
Een echt liefdevol ontworpen, groene en mooie camping♥️Geweldige luxe sanitaire voorzieningen en een geweldige lounge met aandacht voor detail♥️Gewoon wauw!
Een prachtig aangelegde minicamping. Schoon en zeer bloemrijk aan een kleine vijver♥️ Fietstocht naar Harlingen was 40 minuten rijden. Een aanrader 🌷
We kwamen vandaag aan zonder reservering en kregen te horen dat de camping gesloten was. We gingen net weer rijden en toen kregen we te horen dat we welkom waren om een nacht te blijven. De toiletten en douches zijn momenteel gemengd voor mannen en vrouwen zijn ook niet moderner. Maar zo slecht is het niet. De baai is prachtig en we hebben hier een fantastische parkeerplaats!
Topcamping! Alles schoon en goed onderhouden. Ca. 1 km naar het strand. Echt leuke familiecamping. Direct op de camping is een speeltuin en minigolfbaan. Echt top!
Echt een leuke camping, zeer vriendelijke ontvangst! Schoon en goed onderhouden. Ultra mooie plek met uitzicht op de Oslofjord. En voor de kampeerders met een eigen houten terras Top!
Zeer vriendelijke ontvangst, geweldige parkeerplaats direct aan de Oslofjord. Alles was schoon en goed onderhouden. Al met al een geweldige plek☀️
We werden hartelijk ontvangen bij de receptie en kregen een zonnige plaats voor onze camper. De kampeerplaats ligt aan een groene weide, dus bij slecht weer zal het zeker modderig zijn. De camping maakt een verzorgde indruk en ligt vlakbij het water . De prijs is inclusief: . Elektriciteit, plus 2 douches was 320Nk. Alles was in orde☀️