@ToskeMartensSlieker
- 2018
wat een schitterende plek. Intense rust en natuur maar bovenal de gastvrijheid van Hans en Laura. we hebben het alweer goed naar ons zin gehad en komen natuurlijk weer terug. Henk en Toske
Sitecode: 195130
Wat een hartelijk ontvangst toen we arriveerden. We voelden ons meteen thuis. Kevin en Sanne doen er alles aan om je vakantie te laten slagen. Het is een prachtige locatie met zicht op de bergen en een enorme rust. Wij komen zeker terug en kunnen iedereen die van rust houdt positief adviseren. Tot de volgende keer Henk en Toske
Wat een leuke en gemoedelijke camping, bijzonder hartelijke eigenaren. We hebben er heerlijk gegeten en komen graag terug. Met de bus voor de deur naar Cordoba is ideaal. groetjes Henk en Toske
We zijn hier voor de tweede keer geweest en werden wederom verrast door hun gastvrijheid, heerlijk verzorgde tapasavond en wijnen. We komen zeker weer terug.
wat een fijne camping rustig mooi verzorgd modern schoon sanitair, een heerlijk zwembad en zeer vriendelijke eigenaren. We komen zeker terug. Henk en Toske
mooi verzorgde kleine camping alles schoon met bijzonder vriendelijke eigenaar.
Tres bien, helemaal eens met de vorige review heerlijk rustig ruime plek. Alles schoon mooi verzorgd, gastvrij .
wat hebben we genoten van de 5 dagen die we op de camping stonden. perfect schoon sanitair, heerlijk zwembad, mooi verzorgd en beschutte plaatsen. Leuke fietsroutes die ze beschikbaar hadden en lekker gegeten in het restaurant. Maar bovenal de enorme gastvrijheid. Een terug komertje. Henk en Toske
perfect alles,ontvangst vriendelijke schoon sanitair goed ontvangst WiFi en gratis. Te voet in 2 min. in mooie vestigingsstad. Een aanrader.
we hebben weer heerlijk gegeten en zijn hier al vaak geweest. jammer dat deze camping op houdt te bestaan. ze stoppen 30 juni we zullen deze locatie echt gaan missen. bedankt voor de goede zorgen en de heerlijke etentjes. groetjes van Henk en Toske Martens.
we hebben hier heerlijk gegeten als in een sterren restaurant. de camping is heerlijk rustig en goed verzorgd.
Nette camping vlak aan zee, mooie fiets en wandelpaden. Per nacht €17,20 voor camper 6 m 2 pers incl.stroom. Behulpzaam personeel ook tijdens tropische storm.
Volgens app is deze camping het hele jaar open.klopt niet is al half september gesloten.