@Tragesers
- 2023
Sitecode: 51949
We moesten een nacht op het asfalt kamperen en betaalden €29 per nacht inclusief elektriciteit. We hebben geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen. Een douche met warm water zou 50 cent extra hebben gekost. Veel te duur; het enige positieve was het uitzicht op de Donau. We waren genoodzaakt om een nacht op het asfalt te kamperen en betaalden €29 per nacht inclusief elektriciteit.
Een prima staanplaats, maar we moesten helaas verder rijden met onze grote camper omdat alle vier de plaatsen voor grote voertuigen bezet waren door kleine campers, terwijl de plaatsen die eigenlijk voor deze voertuigen bedoeld waren, allemaal vrij waren. Erg vervelend!
Vriendelijke dame bij de receptie. De staanplaats is geasfalteerd, erg schoon en er zijn goede mogelijkheden om met de hond te wandelen. We hebben hier twee keer overnacht op onze terugreis vanuit het zuiden. Er is een faciliteit om de afvalwatertanks te legen en te vullen met vers water. We zouden graag nog eens terugkomen.
We volgden de coördinaten en kwamen in een doodlopende straat terecht met aan weerszijden geparkeerde auto's, waar we met onze 9 meter lange camper achteruit uit moesten rijden. Het adres moest dringend aangepast worden! We reden door en keken niet eens naar de juiste weg.
Wij stopten daar toevallig om water te tanken toen we er langs reden. Super aardige operator, behulpzaam. Wij zouden hier graag nog eens overnachten op de terugreis.
Grote parkeerplaats voor stacaravans en auto's, dagkaart € 18, gratis van 20.00 uur tot 08.00 uur. 's Avonds ontmoeten jongeren elkaar hier in hun auto, waardoor er veel drukte en lawaai is.

Gratis overnachting met eten in de brouwerij. Eten ten zeerste aanbevolen, gastheer erg aardig. Kasteel en centrum gemakkelijk te voet bereikbaar. Winkelmarkt om de hoek.

Avontuurlijke reis omdat het donker was en de weg erg smal was voor grote campers. We werden zeer vriendelijk ontvangen en de ligging was zeer goed en rustig met stroomaansluiting.
Openingstijden kloppen niet, gisteren stonden we voor een afgesloten slagboom en moesten we in het donker op zoek naar een alternatief. Gelieve correct in te stellen! Verder mooie plek met stroom en water tegen betaling voor één nacht op doorreis.