@Travelertje
Sitecode: 19192
Super gastvrij ontvangen, Harald staat klaar voor de gasten. Plekje uitkiezen en relaxen was de boodschap. Graag een volgende keer weer.
Ik ben hier gestopt en weer aangereden. Heel onvriendelijk ontvangen en dan hoeft het voor mij niet meer.
Geen kampeer locatie, enkel huisjes. ook geen supermarkt of wasserette
Groot plein met gratis stroom, ik had grote drukte verwacht maar ben om 18:40 de enige camper. afwachten wat de nacht brengt
vlak langs de drukke weg lijkt het mij geen aangenaam verblijf. Ik heb als het bord aangeeft via WhatsApp contact opgenomen. Geen reactie! 10 minuten voor de poort staan wachten en dan maar gegaan
Super aardige ontvangst. De camperplaats is begroeid met gras en onkruid en het regent al dagen dus maar even afwachten wat het morgen brengt of ik er nog wegkom. Google maps stuurde me op de coördinaten 8 kilometer verkeerd, Apple kaarten bood de redding
Direct tegenover het hotel, ik had niet gereserveerd maar werd super gastvrij ontvangen. Genoten van de sauna en de huisgemaakte schnapps
Oer-Hollands, lijkt wel een Nederlands dorp. Aanrijweg is vreselijk en het “winkeltje“ is puur geldklopperij, artikelen van de Lidl aan horeca prijzen. Goed voor een nacht en nooit meer
Zelden zo warm ontvangen en zo lekker gedineerd. Niks a la carte, gewoon eten wat de familie ook eet, maar zo perfect verzorgd. Enig minpuntje: je hoort het verkeer op de achtergrond continu.
Niet echt vriendelijke ontvangst, om 06:00 werden de containers luidruchtig geleegd, geheel lawaaierig en de douches erg klein en behoorlijk smerig