@Tripbloggers.nl
- 2023
Op dit moment verblijven wij bij deze camperplaats (incl. stroom) Heerlijke rust en ruime plekken. De zonsondergang is prachtig te zien over de velden. Sanitair dik in orde, hele grote douches/toiletten in de schuur naast de b&b. Op het veld voor zelfvoorzienende campers staan alpaca’s 🦙 En er zijn paarden. Zoek je rust? Dan zeker hier gaan staan.
Op dit moment overnachten op deze plek. Absoluut een aanrader! Voor als je op doorreis bent, of als je het mooie plaatsje Workum wilt bezoeken. Maar ook als je langer dan 1 nacht wil staan. De rust, de vriendelijkheid, gastvrijheid.. Gewoon top! Stroompunten aanwezig, erg fijn 😄 Wij gaan hier zeker terug komen 🚐☀️
Geweldig mooie plek! Zonder reservering vooraf kregen we toch een mooi plekje om bij te komen van een lange dag. Een zwembad, winkeltje, kantine.. Super netjes sanitair. De weg naar boven, tsja dat is smal. Maar met onze camper van bijna 7 meter en een breedte van 2.30m hebben we het prima gered. Keertje extra steken de heuvel op en je rijd zo de camping op 💪🏻
Sitecode: 20272
een traditionele Italiaanse camping. gezelligheid en goede voorzieningen aan een prachtig meer! verwacht geen luxe maar de basis met alleen benodigdheden die je voor een goede plek verwacht! geen marmeren wc’s en massage douchen. de plekken zijn goed en ruim. prachtig in de bossen of aan het meer. Italiaans op zijn top! daarom 5 sterren!
Sitecode: 12046
Een absolute aanrader!! Wat een prachtplek met geweldig uitzicht op de bergen. Sanitair is allemaal top in orde en erg knus en gezellig ingericht. Live muziek in het restaurant, hebben wij helaas gemist omdat we net op de dag aankwamen dat er geen muziek was. Zeker doen deze camperplaats!
Vandaag aangekomen. We kwamen pas om 19:00 uur aan en werden uiterst vriendelijk ontvangen door de eigenaresse. Omdat wij onze dochter met beperking mee hebben mochten we op het plekje vlak naast het toilet en douche gebouw, top! Ze hebben een winkeltje met eigen wijn en olijf olie, dus uiteraard even 2 flesjes meegenomen die we vanavond gaan proeven. Sanitair is prima in orde. Met de bus ben je snel in Verona! Aanrader! Absoluut 😃
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Vriendelijk ontvangen door de eigenaar. Mooie camping bij een geitenboerderij. Vanavond mogen we kijken bij het melken, leuk! Sanitair prima in orde, zelfs een ruime invalide douche/toilet wat voor onze dochter erg handig is. Extra wc’s en douche op terrein neergezet dus wat ons betreft voldoende. Beetje verspreid douchen en het is prima te doen 😄 #campinglife he 🚐☀️ Veel kampeerders vandaag, gezellig!
Geweldige plek en zeker goed verzorgd evenals de voorzieningen zoals douch wc en het water! geweldig om alle beesten te zien vlak voor je camping plek! geiten in dit geval. onze dochter mocht met de eigenaar mee om de dieren te voeren! We komen zeker terug!
Vandaag aangekomen hier, wat een prachtige plek! Vriendelijk ontvangst door de Nederlandse eigenaar. Nadat we alles hadden aangesloten zijn we met dochterlief naar boven gelopen, kennis maken met de andere eigenaar en alle paarden. Sanitair is top! Genoten van een warme douche. De keuken van de b&b mogen we gebruiken, ideaal om je afwasje te doen ook. Omgeving is prachtig. Besloten om een paar dagen te blijven ipv 1 🚐