@Uniek_Camper
- 2024
- ADRIA Twin Surpreme 600 SPB
- 2025
- Buscamper
Een nieuwe mooi aangelegde camperplaats in de Achterhoek. Zestien verharde camper plaatsen voor diverse camper lengten. Super schoon nieuw sanitair. Nette prijs, stroom is inclusief. Ideaal voor fietsen en wandelingen met de hond. Vriendelijke trotse eigenaar die je graag helpt. Naast de camperplaats ligt een restaurant wat je beslist niet moet overslaan. Wij waren een warm zonnig weekend in januari (s'nacht onder nul), heerlijk, een aanrader!
Mooie locatie, vlak bij de bossen, gelegenheid om te ontbijten en lunchen, modern net sanitair en douches, makkelijk inchecken via een terminal, grote plaatsen en vriendelijke mensen, wij hopen snel weer een keer langs te komen πππ
Prachtige camperplaats, helemaal verhard met grastegels en een klinker stuk voor de camper. Modern en vooral heel net sanitair en douche. Bij aankomst hartelijk ontvangen door Willemien met een zelfgebakken wafel. We komen snel weer terug. Dus β¦β¦πππ
Fijne plek op doorreis naar Zwitserland. Vriendelijke eigenaresse, heerlijk gegeten en huiswijn gedronken. Je staat achter het huis in de tuin, neem een lang verlengsnoer meer en een verloop kabel. Niet geschikt voor grote campers, je moet een poort door. Voor ons πππ
Hele nette goed verzorgde camperplaats. Keurige toiletten en douches, stroomkosten naar gebruik. Alles voor een nette prijs. ΓΓ©n sterretje eraf omdat je niet kunt afwassen en de campers erg dicht op elkaar staan zonder privacy.
Heerlijke tijd gehad. Een van de betere natuurkampeerterreinen. Grote plaatsen, mooie omgeving om met de hond te wandelen, erg sfeervol ingericht. We gaan snel weer terug, πππ
Fijne SVR mini camping, meer dan hartelijk ontvangst met een kopje koffie en een ei. De kippen komen elke middag een keer langs je tent . Voelt als thuis πππ Wij komen heel graag weer een keer terug.
Heerlijke rustige camperplaats. Erg vriendelijke eigenaren. Genoeg strandjes aan de Lek om te zwemmen voor de hond. Als je van rust en sfeer houdt is dit de plaats πππ
Grote plaatsen, moder sanitair, topper π
Mooie rustige plek, keurig santair en een vriendelijke eigenaar. Achter de camping is een stuk bos waar je de hond kunt uitlaten. Op 10min lopen is een zand strand erg geschikt voor kleindere kinderen. En β¦..een lekkere viskraam in Sint-Annaland zelf bij de haven. We gaan snel nog een keer terug β¦een aanrader πππ
Fijne camperplaats, alles meer dan ok. Heerlijk wandelgebied, Pieterpad loopt langs de cp. Je ziet gewoon dat Kees plezier heeft in het runnen van zijn camperplaats β¦en dat doet ie πππ.
Wat een fijne cp. Grote plaatsen met een haag ertussen voor privacy. Modern sfeervol sanitair, keurig onderhouden (eindelijk een douche met voldoende haakjes). Een vuilwater afstort over de volle breedte van de weg, gecombineerd met een chemisch toilet afstort. Duidelijk iemand die weet hoe je een camperplaats inricht. Een echte aanrader πππ
Leuke camper plaats, veel dieren, een wandeling in het dorp is een aanrader. Het kan er flink waaaien.
Mooie grote plaatsen aan het water, net sanitair, een aardige eigenaresse, wat ons betreft wel 6 sterren. πππ
Mooie ruime plaatsen, alles dik in orde, in 15min loop je naar het centrum van Borculo waar je mooie fotoβs kunt maken. We komen snel weer terug bij cp βt Dommerholt. PS) Heerlijk ijs πππ
Sitecode: 91951
Mooie kleinschalige camperplaats (10). Vriendelijke behulpzame eigenaar. Op 10 min lopen zit je aan de oever van de Maas, waar woef kan zwemmen. Als je vanuit de cp de weg oversteekt loop je in 15 min naar de Mookerheide (Natuurmonumenten), vanwaar diverse wandelingen starten. Heerlijke plek als je van rust en wandelen houdt. Wat ons betreft 6 sterren πππ, een aanrader.
CP ligt aan de rand van het bos, mooie wandelingen mogelijk. Grote plekken en makkelijk in/uit checken mbv een tablet in het info huisje. Enige min puntje, als het druk is moet je wachten bij de 2 toiletten en 2 douches.
Fijne locatie, grote netjes gemaaide camper plaatsen, goed schoon modern sanitair en een gezellige gemeenschappelijke ruimte. We waren net te laat voor de tulpen maar we gaan voor een herkansing π. Snel tot ziens πππ
Mooie nette 5 sterren locatie, toilet en douche gecombineerd in één ruimte dus lekker veel ruimte π. De eigenaar Hein, is erg vriendelijk. Een aanrader πππ
Fijne ruime verharde cp, modern sanitair, heel netjes en β¦..een aardige behulpzame eigenaar. Voor ons 5* we komen snel weer terug πππ
Mooie rustige camper plaats, strand op loopafstand, dorp met leuke restaurantjes op twee km loopafstand. Bij de stranddoorgang, heb je aan je rechterzijde het honden losloop gebied. Net iets te vroeg voor de tulpen dus we gaan snel terug πππ
Fijne rustige camperplaats, dorp met een βechteβ bakker op 10min lopen. Schoon sanitair, inchecken met envelope, QR code of bank. Wat ons betreft 5 sterren πππ
Mooie camperplaats, super netjes, vriendelijke eigenaren en een handig contactloos in en uitcheck systeem in de ontvangst ruimte. Vijf sterren π
Mooie camperplaats, modern en schoon sanitair, aardige eigenaresse die info over de locatie en omgeving geeft. Op 10min lopen gesmeerde broodjes service. Meer dan 5 sterren πππ