@UweBac
- 2020
April 2026
We hebben hier twee heerlijk rustige nachten doorgebracht en alles wat we nodig hadden was aanwezig: zeer schone douches en toiletten, warm water, elektriciteit en wifi – en zeer vriendelijke gastheren. We zouden zeker terugkomen.
Een zeer goed onderhouden camping met 8 plaatsen. Overnachten kost € 4 en elektriciteit kost € 1 voor 2 kWh. Er zijn nieuwe elektriciteitspalen geplaatst voor elk paar plaatsen, maar deze werken nog niet. De oude elektriciteitspaal staat niet centraal, waardoor sommige plaatsen een stroomkabel van wel 40 meter lang nodig hebben. Helaas accepteert de oude elektriciteitspaal alleen munten van € 1. Er is een dorpsbrouwerij in de buurt. Het eten en het bier zijn erg goed.
Er werd ingebroken in ons huis terwijl we sliepen en onze horloges werden van de tafel gestolen. Het bestuurdersportier werd onder de handgreep doorboord. Dit is waarschijnlijk niet de eerste keer dat dit hier gebeurt. Anders een zeer goede plek om de zeer mooie plek en de grote Romaanse kerk te verkennen, aangezien deze op loopafstand ligt.
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.