@VW-T3

Lid van Campercontact sinds 2020

Wij verbleven hier 10 Juli één nachtje maar dit had gerust meer kunnen zijn. Een heerlijke ervaring bij gast-vrije mensen in de rust van Zweden. We gaan deze plek zeker nog eens bezoeken. Route ernaar toe is voor grote campers misschien minder geschikt.

Leuke camperplaats. De plek is stil maar kan erg vol staan. Douche is top, verder is het sanitair verouderd maar voldoende. Op loopafstand van het historisch centrum. Wij hadden een plaats zonder stroom bij het water, hier sta je tussen de bomen zonder erg te hebben van een camperplaats. Wij betaalde 270kr (€23) voor één nacht.

Leuke plek om te bezoeken. De beschrijving ‘einde van de wereld’ is op het droog toilet na wat overdreven. Persoonlijk had deze wat eerder geleegd mogen worden. En deel van de camping heeft veel vaste bewoners, maar dit is een stuk verder op het terrein. Verder een mooie plek voor een paar dagen rust. Rest van het sanitair (800m verderop) dik in orde. Over de brug in Skeppsgården staat een leuke foodtruck, op fiets afstand.

Mooie camping direct aan het water met goede faciliteiten. Wij stonden 2 nachten tijdens Midsommar. Het was tot laat in de avond net Zwarte-Cross. De dag erna (zondag) gingen veel vaste bewoners naar huis en kwam een oase van rust. Sanitair netjes en schoon. Loftahammer is een klein plaatsje op fiets afstand. Het bakkerijtje tegenover de supermarkt is het bezoeken waard, erg lekker.

Wij verbleven hier 4 nachten ivm bezoek aan het ‘Astrid Lindgrens Värld’ en Midsommar. Grote camping met voldoende faciliteiten, direct aan het meer. Douche en warm water in gratis.

Goede en veilige camping voor bezoek aan Stockholm. Prijs is in verhouding voor wat je krijgt. Wij betaalde voor 1 nacht 350SEK. Centrum op fiets afstand 9km. Sanitair is wel verouderd.

Fijne camping op een mooie locatie. Sanitair goed en schoon. Wij betaalden rond de 30 euro per nacht, daarnaast kaart opladen voor douche. Wij zijn een nachtje extra gebleven!

Een Camping op fiets afstand van Kopenhagen. Prima om de stad te bezoeken, meer niet. Sanitair en voorzieningen verouderd. Warm water tegen betaling. Door de vaste bewoners op de camping een volkse sfeer, maar veilig. Wij stonden met een camperbus en onze dochter van 3jaar.

Heerlijke camping voor doorreis of langere vakantie. Direct aan het strand. Sanitair is up to date met aparte was ruimtes en toilet. Ruime kook gelegenheid enkel zonder koelkast. Erg rustig, aanrader!

Een kleine camping, prima voor een doorreis of bezoek aan Bad Zwischenahn. Sanitair is basis maar goed schoon. Alle faciliteiten op fiets afstand.

Zeer vriendelijke ontvangst. Mooie kleine camping. Alles is goed onderhouden. Gebruik wasmachine mogelijk.

Prima camperplaats! Vriendelijke ontvangst bij de bar. Klein maar prima zwembad en gebruik douche en toilet voor €1,- pp. Het is hier heerlijk rustig. Ook aan te raden met kinderen!

Sitecode: 19248

Rustige en veilige plaats om te overnachten. Het is mogelijk om gebruik te maken van toilet in het restaurant. Hier eten is zeker aan te raden, vooral de biefstuk met truffel! Prijs voor de overnachting €10,- (75 kuna) incl water en stroom. Geen andere faciliteiten.

€16,- (120 Kuna) voor parkeren en overnachten op apart campergedeelte. Beveiliging in de nacht en slagboom. Rustige overnachting, weinig campers op moment dat wij er waren eind juni. Loopafstand naar toeristische plaats. Je kunt gebruik maken van toilet, bij incheckbalie resort, zeer schoon. Gratis stroom. Geen mogelijkheid legen vuil water en cassettetoilet. Ook veilige plaats voor kleine camper.

Echt een prima camping! Mogelijkheid tot prachtig uitzicht, maar wij kozen voor een plek in de schaduw. Sanitair voldoende en schoon. Loopafstand naar het plaatsje Nin. Hier heerlijk gegeten in de tuin van restaurant Ana. (Over het bruggetje rechts) Voor deze prijs (ASCI) een leuke camping.

Echt een camping om met kinderen naar toe te gaan, overal animatie en sport. Toegewezen plekken met weinig schaduw. Sanitaire voorzieningen luxe en zeer schoon. Heerlijke koffie aan de bar. Mini-market duur. Rustig en mooi strand, rustig is het op de camping zeker niet halverwege juni. Zonder ACSI korting betaal je vanzelfsprekend voor al deze faciliteiten.

Gezellige camping, goede uitvalsbasis voor bezoek aan Gargano. Wij stonden op camping gedeelte links van de receptie, sanitair daar prima in orde. Ook mogelijkheid om dichter bij het strand te staan, hier meer schaduw onder de bomen. Broodjes service en koffie in het winkeltje.

Mooie camping, vriendelijk en een heerlijk restaurant. Prachtig zwembad en strand aan de overkant. Sanitair schoon, maar verouderd. Vaste staanplaatsen op apart gedeelte. Omgeving interessant met auto of scooter, geen openbaar vervoer in laagseizoen.

Zeer vriendelijke ontvangst bij de receptie. Mooie camping met ruime plaatsen tussen de olijfbomen. Schoon sanitair. Goed en betaalbaar restaurant op de camping. Strand aan de overkant, erg mooi! Dorpje bereikbaar op loopafstand, ook shuttlebus. Erg leuk dorpje om te bezoeken. Mini-market beperkt aanbod, zwembad groot, maar wat rommelig.

CP was even moeilijk te vinden met navigatie, maar ligt achter resort. Richting het strand rijden. Mooie ruime plaatsen, vriendelijke ontvangst en een mooi strand! Eenvoudig maar prima sanitair. Wij hebben geen geluidsoverlast gehad van naastgelegen resort.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Grote camping van hoog niveau. Direct aan het strand, maar ook prachtige zwembaden en fitness. Leuke camping voor kinderen. Alle faciliteiten zijn aanwezig. Sanitair schoon en nieuw. Ook mooie schaduw plaatsen. ASCI €19. Omgeving van de camping viel ons tegen, maar als je even tot rust wil komen hoef je de camping niet af.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Staat als camping aangeven, maar doet meer aan als een camperplek. Zeer eenvoudig sanitair. Vriendelijke ontvangst. De locatie is super voor het bezoeken van Pompeii, maar gedurende de avond en nacht veel geluid rondom de camping! Treinstation op loopafstand en terug shuttle service voor €3,- pp. Prima plaats voor deze toeristische activiteiten, maar geen plek om tot rust te komen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Leuke rustige camping. Met ACSI korting 13 per nacht! Mooie plaatsen aan het meer

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst, mooie plaatsen, heerlijk zwembad, goede prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Op het achterste gedeelte zou ik mijn camper of auto overdag niet eens parkeren, laat staan er gaan slapen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Vriendelijke ontvangst. CP helemaal vol, maar ook plek op de camping voor €25 voor kleine camper. Sanitair voldoende, douche kost €0,50. Naast het strand en loopafstand naar station.

Sitecode: 19276

Leuk centrum op loopafstand. Zwembad gesloten nog gesloten in mei.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima plek voor een kort verblijf. Met camper en stoom €22,- Camping tussen 14.30 en 16.30 gesloten.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Binnenplaats bij boerderij. Camper staat veilig, loopafstand naar tram. Met de tram +/- 30 min in het centrum. CP kost €19,- i.p.v. €12,-. Prijs is inclusief toeristenbelasting en stoom. Sanitaire voorzieningen slecht, 1 toilet en 1 slechte douche. Ruimte voor 10 campers i.p.v. 3.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Prima camperplaats als tussenstop! Voornamelijk grote campers aanwezig. Veilig en schoon. Op loopafstand een mooi openbaar zwembad bij het sportpark. Helaas op het moment dat wij er waren nog gesloten.