@VanNeck
- Carthago Chicline
- 2025
- Mercedes
- Integraal
Wat een paradijs! Prachtige camping midden in de natuur vlakbij een mooi stadje. Alleen het ruisen van de wind door de bomen en het fluiten van de vogels. Gezellige bar en enorm behulpzame Engels sprekende eigenaar.
Echt een top camping met een zeer goed restaurant en vriendelijk personeel.
Wat zijn we weer verrast door deze camping en zijn personeel! het is hier heerlijk; ruime plekken, rustig, schoon toilet en warme douche en prachtig zwembad! op fietsafstand (10 minuten) van het gezellige centrum. Obrigado!
Obrigado Raymond en Nelson voor de geweldige avond gisteren. Hij ging onze verwachtingen ver te boven zo hartelijk de ontvangst. En de wijnproeverij tot in de puntjes verzorgd. De bijbehorende tapas met liefde en aandacht bereid. We wensen jullie nog veel enthousiaste gasten toe! Frits en Dieuwertje
Wat een feest om bij Jasmin en Uran op Kamp Matka te verblijven! Er zijn ruime plekken, ook voor grotere campers, met elektriciteit, water en douches/wc’s. Het diner dat Jasmin ‘s avonds voor ons maakte was verrukkelijk en werd mooi gepresenteerd. Wij hadden pech met de camper en Uran hielp ons enorm goed zodat we vlug onze reis konden vervolgen. De weg ernaar toe is een uitdaging maar het zeker waard!
Heerlijke camping met zeer gastvrije eigenaren met mooi schoon sanitair. Grasveldje voor bijzettentje. Berat op wandelafstand. Aanrader.
Fijne kleine camping op loopafstand van dorpje en mountain trail. Vriendelijke, behulpzame beheerder. Sanitair uitstekend en met wasmachine. Euro 15 + 3 voor stroom. Met 7,5 m / 4500 kg makkelijk te bereiken.
Wij vonden het een goed verzorgd, mooi vlak terrein met zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van zeer schone douche en wc. Tja, als je op deze Camperplaats gaat staan lángs de doorgaande weg en je ziet de spoorlijn.... waarom dan mopperen over het lawaai? Viel reuze mee. Heel aardige beheerders en fijn in de buurt van Holten en het Pieterpad.