@Vandwellers
Een uitzonderlijk park, schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. Dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen, Borba. Een korte wandeling naar het centrum is zeker de moeite waard; we hebben gegeten bij Café Paris en kunnen het van harte aanbevelen.
wegens kermis/markt gesloten van 1/10 tot 20/10. Geen faciliteiten.
Vriendelijk personeel, nieuw toilet / doucheruimte met voldoende warm water en verwarming. Café en winkels bijna ter plaatse met lokale bushalte voor de kust direct buiten. Twee lokale pubs serveren eten op minder dan 10 minuten lopen. We verbleven in november, vlakke plaatsen met EHU. Lokale live akoestische muziek op het terrein als u heeft geboekt is gratis.
Sitecode: 51974
Verbleef 6 dagen in mei, grote gras vlakke plekken goede douche blok met voldoende warm water op 15 € / nacht, supermarkt 5 minuten lopen, strand 15 min lopen de wandeling West langs de kustweg is een must op een leuke dag naar Vega, 3 Mijl, 10 min fiets naar Ribadesella Engels gesproken door zeer vriendelijke eigenaar.
Bleef hier de periode van Kerstmis en Nieuwjaar en de site stond er goed bij met volledige bezetting. Alphonso zeer goed geïnformeerd en vriendelijk. Site goed gepositioneerd voor Sanlucar strandwandeling & Chipiona 3 mijl in tegengestelde richtingen. Elk perceel heeft buitenruimte dus meer als een camping. Toiletten en faciliteiten zoals eerder vermeld. We verbleven met vrienden met 8 m van plus aanhanger dus toegang geen probleem. Zal terugkeren.