@Verbruggen6
- 2018
Sitecode: 19816
De camping is sinds enkele weken overgenomen door Johan (Nederlander).Johan is enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en wil stapsgewijs dat wat er nodig/verouderd is aan gaan pakken/vernieuwen.Het is een grote, mooie camping tussen de bomen aan de bossen met ruime plaatsen en volop mogelijkheden om te gaan wandelen/fietsen. Sanitair was wat ouder maar alles was netjes schoon. Heerlijk warme douches. Wij hebben erg genoten van de rust en de natuur.
PERFECT! Ruime staanplaatsen. Op het terrein staan enkele zonnestoeltjes, tafeltennistafel (batjes en balletjes in doucheruimte), er is een vuurkorf, hout, alles aanwezig. Zeer goede WIFI. Supermarkt op loopafstand, net als een schone, goed verzorgde zwemvijver/plas met alle faciliteiten er bij (met kortingsvoucher van CP €2,50pp entree). Voor enkel overnachten biedt het bijna te veel, 2 nachten zeker aan te raden.
Ruime plaatsen, zeer schoon sanitair, alles inbegrepen, fietsrouteknooppunt om de hoek, Domburg (en dus strand) op klein kwartiertje fietsen, perfecte plek! Wij gaan graag nog eens terug.
De cp's zijn overdekt met n zonnepanelendak. BIJ REGEN: SLUIT JE DAKRAAMPJES, het afdak is verre van "waterdicht". Er zijn 4 toiletten/douches bij de dames & heren en een aparte invalide toilet. s Morgens lijkt het nog schoon te zijn, s avonds hangen de haren in klitten aan de muur en op de putjes. Grijs water lozen aan de andere zijde van sanitairgebouw. "Schoon water" aansluiting waar iedereen z'n chemisch toilet bij spoelt, nee bedankt.
We konden pas na sluitingstijd vd receptie aankomen maar dat was geen probleem. We werden netjes gebeld en de benodigde papieren lagen op de afgesproken plaats klaar. wegens Corona waren de toiletgebouwen etc nog dicht, de cafetaria was open voor afhalen en/of bezorgen. Het was er erg rustig en dus hadden we ruim plaats maar ons inziens zijn de plaatsen op topdrukte nog ruim. Prima camping!!
Sitecode: 19135
Weekend in juli ‘18 gestaan. Prijzen inclusief stroom en sanitair: 1 dag NOK 250,3 dagen NOK 600. Veel Noren maar een gezellige kleine schone CP. Plaatsen op gras of grint. Betaling kan via eigenaar zelf (komt dagelijks rond 18.00 uur) of via envelop in informatiehokje. Supermarkt er naast, Info centrum op loopafstand, genoeg te doen hier. Grijs water en chemisch toilet op dezelfde plaats lozen bij witte huisje aan het water (m.b.t. chemisch toilet staat het niet heel duidelijk aangegeven). WiFi gratis, code staat op betaalbewijs.
Camperplaats is prima, jammer dat het toilet en douchegebouwtje bij het jachthaventje is en niet op de CP zelf. In tegenstelling tot wat eerder genoemd zag de douche er nu niet uit, veel zand op de grond, berg haren op het putje en smerige douchedeur. Tot overmaat kwam er ook geen water uit de douche ondanks alle aanwijzigingen goed te hebben gevolgd. Verders prima camperplaats.
2 overnachtingen geweest. Lieve eigenaren, helpen je graag overal mee op weg. Vanaf de camping 10-15 min fietsen naar kamp Westerbork. Camping ligt erg rustig, enige wat je hoort zijn beesten (vogels, schapen). Op het terrein lopen een paar kippen los rond. Er is 1 algemene plek om vuur te stoken. Sanitair is gedateerd maar wordt goed bijgehouden. Normale en invalide toiletten. Leuke camping
Wij zijn met een camper geweest. Redelijk kleine camping maar alles perfect bijgehouden. Douchen met €0,50ct muntjes, sanitair schoon en goed bijgehouden, broodjes bij de receptie te verkrijgen (bepaalde periode), WiFi huisje, speeltuintje voor kinderen, centrum op korte afstand (naar centrum toe fietsen kost enige kracht, terug nauwelijks), rustige omgeving. Erg fijne locatie!