@Verheggen
- 2018
- Carthago Malibu T440LE
- 2018
We waren hier twee nachten om Leeuwarden te kunnen bezoeken. Prima camperplaats! Zo hoort het te zijn: gemakkelijk inchecken, rustig, schoon en op fietsafstand van het centrum. Betaalbaar ook nog. Wij waren aangenaam verrast….
Best een mooie camping, maar wel sober. Het zwembad is goed. Alleen contant betalen hier: boter bij de vis! €30,00 per nacht met stroom. geen ACSI-prijs nu in 2024.
Camperplaats is prima, maar camperaars: laat deze gratis plek niet zo achter! Direct voor de ingang staan containers voor afval plastic en glas. Alvast bedankt!
Vreselijk terrein zonder voorzieningen. Dicht op elkaar, met een beetje geluk heb je stroom. Wij betaalden €40,28 voor 24 uur. we komen hier niet terug!!
Dit is geen camperplaats maar een parkeerterrein bij de haven waar je uitgeknepen wordt. 625 NOK/nacht met stroom is belachelijk, zelfs in Noorwegen. Heel jammer, want we hebben verder prima ervaringen gehad. Dit doet Oslo geen goed, terwijl de stad modern en gastvrij is. er is geen alternatief, daarom blijven er campers hier komen. Héél jammer🫣!
Goede camperplaats met top uitzicht over de gezellige haven met aangrenzende horeca. Zeer vriendelijke havenmeester en nieuw sanitairblok ook voor camperaars. Toegangscode bij de havenmeester, evenals de gratis WiFi code. Stroom alleen tegen betaling via aan/uit Net met de app.
Goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar Maastricht, Aken, Heerlen, Gulpen en meer (met E-fiets). Mooi wandelgebied en een vriendelijke beheerder! Met Pasen menu to Go bij Relim!
Groot parkeerterrein met camperplaatsen. Alle CP’s waren bezet met auto’s toen wij aankwamen zondagmiddag! Bálen, want de omgeving is mooi....
Dit is geen camperplaats. Overal staan borden ”verboden voor campers”. Niet naartoe rijden!!
Prima plek om te overnachten! Gastvrij en rustig.
Deze camping bij de CP is alle sterren waard: mooi, schoon, vriendelijke ontvangst, niet duur (€9,50 excl. stroom), prachtige plekken. Vanuit de camping kun je heerlijk wandelen naar het Centre Ville en in het naastgelegen park. WiFi gratis en werkt top. Was het overal maar zo; écht aan te bevelen deze municipal camping!
Prima CP om te overnachten Geen voorzieningen maar een mooie omgeving. Heel rustig. Mooie camping ook in het dorp. Winkel vlakbij.
Rustige plek, mooi zwembad, ‘s nachts beveiliging. Een vriendelijke ontvangst en de goede ligging maakt dat wij deze camping kunnen aanbevelen, zeker voor de all-in prijs (acsi) van €13,00 per nacht!
Bij de receptie wilden ze persé onze paspoorten scannen; gegevens handmatig overnemen was teveel werk. Onze ACSI-kaart gaat bij deze camping pas op 12-09 in! Vreemd; andere campings hanteren 02-09. Wij zijn weer vertrokken...
Prima plek als uitvalsbasis naar Beesel, Reuver, Brüggen en Roermond. Ruime plekken, superschoon sanitair en een vriendelijke familie. Mooie omgeving!