• Camperlocaties

• pinterest
  • tiktok

@Verova

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

los van de wat rare/verlaten omgeving een handige en rustige plek voor bezoek aan valencia. ze zijn bezig met renovatie van sanitair wat wel nodig lijkt. zwembad netjes, s ochtends broodservice. winkeltje stelt niks voor

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

een van de betere campings dat zeker ! de prijs vinden wij ok voor alle faciliteiten die erbij zitten. wel wat aandachtspuntjes : geen schaduw of zeteltjes aan het zwembad, horeca- personeel laat soms te wensen over, veel ‘werk’geluiden en ook tijdens de nacht sproeiden ze deze periode de palmbomen maar je wordt wel verwittigd.

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

heerlijke camping met ook vele huisjes en tenten - tijdens de (school)week dat we hier zijn zeer rustig maar toch nog gezellig. mooi net zwembad en tof restaurant. je fiets( of wandelt) zo dhet natuurpark van de ebro delta in. Dorpje met enkel barretjes en restaurantjes op 5 min fietsen ( of wss 15 min wandelen)

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

kleine nieuwe plek achter de bakker/buurtsuper - zalig rustig( we zijn hier alleen !) vandaag (zondag) staat er een pizza foodtruck op het marktplein - ook resto en barretje op 50 m

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

heerlijk rustig en zeer netjes ! bakkertje en resto’s vlakbij - jammer dat her weer niet meezat want hier zouden wij meer dan 1 nacht kunnen blijven

Een locatie beoordeeld—10 maanden geleden

heerlijk rustig plekje - fietspad vlakbij - plaatsen vrij te kiezen het was niet superdruk dus wij hadden ruim plek

Sitecode: 20154

gezien we wat gemengde feedback gingen we met weinig verwachtingen - maar is reuze meegevallen. wij stonden achteraan (plaats 50) en dat was heerlijk ver van de receptie waar alle actie is. mega grote plaats en super net sanitair! hemelvaart weekend was zeer druk maar behalve ‘s ochtens bij de bakker hebben we daar weinig last van gehad

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

Top ligging tussen de brouwerij en het dorpje van rochehaut al denk ik dat dit ietwat ‘kunstmatige’ dorpje niet voor iedereen is. - wij houden er wel van 😎 alles wat je van een stelplaats kan verwachten - netjes en goed georganiseerd en vriendelijke ontvangst. jammer dat we niet nog langer konden blijven.

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

de echte camperplekken zijn super mooi gelegen onderaan de camping- super net sanitair ook! Wat hoger gelegen zijn de jaarverblijven - vond ik wat minder aantrekkelijk en een beetje rommelig. vriendelijke ontvangst en top broodjesservice ! wij gaan nog terug

Een locatie beoordeeld—bijna 5 jaar geleden

toffe locatie naast het bos - je bent ook zo op wandelnetwerk- super vriendelijke ontvangst, handige broodjesservice, lekkere videe ( take away) en prachtig sanitair! een toppertje

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

AANRADER super mooie nette stopplaats op weg van/naar oostenrijk/brennero zalig warme en nette douches kom je na 18u en vertrek je voor 10 u betaal je amper 12€ stroom douches en water inclusief. jammer dat het regent en we niet iets vroeger toekwamen want Trento lijkt ook wel een bezoekje waard! einde oktober staan we hier met 4 campers - terrein bewaakt dus veilig ook nog !

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

zag er leuk uit na een dagje bergen maar helaas op 16/10 geen leven meer te bespeuren ! ik denk dat de openingstijden niet echt kloppen ...

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

aankomst was rommelig en zeer onvriendelijk - 45 min wachten om in te checken terwijl er een 5-tal mensen stonden te wachten ( ad receptie spreekt men ook amper wat anders dan italiaans) daarna echter super ervaring - alle medewerkers helpen je met overtuiging en super vriendelijk de meesten zijn fier op hun werkplek mooie ruime plekken onder de bomen - de plekken in volle zon zijn in deze tijd van het jaar voor langverblijvers - begrijpelijk

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

beetje vreemde omgeving - geen toiletten wel douches die er zeer triest bij stonden wellicht ook mede door de tijd van het jaar ( oktober) maar gaf toch een zeer onverzorgde indruk beheerder spreekt enkel italiaans en zeer beperkt aanwezig - we kwamen aan rond 16 u en hij is 5 min later vertrokken en niet meer gezien ... wel super locatie op 5 stappen van het strand

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

super ontvangst met dus het flesje wijn - rood of wit naar keuze ! propere maar ietwat basic staanplaats wc en douches zijn er maar daarmee is alles ook gezegd stonden hier begin oktober dorpjes aan zee zijn dan echt “dood” goede stopplek voor of na een bezoek aan ostuni ( bus stopt vlak voor de deur)

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

je staat echt op 10 stappen van het trulli-gebeuren! top super netjes - geen douches of toiletten maar wel service station overdag wel wat verkeer maar na 21 u rustig op straat tegenover de de uitrit van de area is een mini market ( zagen we pas als we vertrokken) aanrader voor bezoek aan stadje

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

open het ganse jaar ipv tot 1/10 - toevallig hierop gestoten - prachtige plek en super vriendelijke ontvangst super mooi verwarmd zwembad - weg er naartoe is wat smal maar zeker te doen !

Een locatie beoordeeld—meer dan 5 jaar geleden

begin oktober - veel campers - zalig bij strand en op 30 min wandelen van centrum rimini. In de zomer is er ook een veerpontje dat je voor 1€ overzet en dus de wandeling bespaart supermarkt vlakbij maar niet goed aangeduid - achteraan onder resto de kleine langoustine douches verouderd maar wel ok

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Tja mooie plek maar er was een issue met de verlichting ( november dus laagseizoen) hebben dan maar op de parking boven gestaan gezien we alleen waren - korting gekregen daarvoor- sanitair niet echt netjes - al paar dagen niet meer gepoetst

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Grote plaatsen op loopafstand van centrum/ winkels cafeetjes etc. S nachts rustig en alles bij de hand ( water, elektro )

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Super rustig ( natuurlijk wel half november) makkelijk dat bus vlak voor camping stopt! Plekken grind/gras wat maakte dat bij regenweer je door de plassen moest. Douche was koud maar na klacht bij receptie geld teruggekregen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Geen faciliteiten maar mooie locatie voor tocht naar noordkaap. Dorpje stelt echt niks voor

Sitecode: 19151

Super mooie locatie , stroom en faciliteiten , jammer genoeg stonden wij er helemaal alleen en vond ik het toch wat akelig gezien het ganse dorp daar even met de auto passeert ( ik had soms het gevoel dat we op een ander type parking stonden)

Sitecode: 19143

Nergens staat echt dat je hier mag overnachten. Prijs van 17u tot 9 u 90 NOK ( november) , geen faciliteiten maar wel centraal in tromso ( lokale brouwerij met pub vlakbij !)

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Plekje aan de rand van het stadje met enkele restaurantjes en winkels. Mooie camping met pizza resto en bowling. Leuk voor 1 nachtje

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Nette camping en net sanitair ... met regenweer wel veel plassen

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Vriendelijke eigenaar die ook bar, resto en hotel bij de camping heeft. Jammer genoeg werkte de verlichting niet zodat we op de parking hebben overnacht. Sanitair niet echt netjes ... heeft potentieel maar niet in de wintermaanden

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Gratis parking , wij stonden achter het restaurant Tree Elves, daar kan je gratis gebruik maken van hun WiFi ( in de bar paswoord gekregen) zeer rustig gezien verblijf einde oktober

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Vriendelijke eigenaars, winkeltje en restaurant (open tot 19u) mooie plaats bij het (bevroren) meer. Hier de Aurora wel kunnen zien !!! Sani verouderd maar netjes