@Vicky&Sander

Ja

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

lekker rustig. receptie was onbemand, online booken en betalen. Toilet en Douche netjes verzorgd. WC reinigen en water vullen is mogelijk.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Voor een passant is het mogelijk om grijswater te lozen en het toilet te legen. Kosten €4,- camping ziet er mooi uit.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

prima plekje voor een nachtje als tussenstop. wc is ook ‘s nachts open.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

is enkel om te lozen. ligt aan de linkerkant van de weg, vanaf het centrum gezien. dus tussen de weg en het haventje.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heerlijk rustig. ca. 2 km in het bos, weg van de bewoonde wereld. De navigatie stuurt je een weg in met slagboom. Bij (57.6535902, 15.7418747) kan je er wel inrijden. De navigatie stuurt je dan juist. rond het meertje meerdere plekken. Op sommige plekken staan borden dan camperen verboden is.

Sitecode: 102053

Mooie en rustige ligging aan een meer. Veel ruimte tussen de plekken. Sanitair is gewoon prima. Bij aankomst of vooraf online boeken, direct je plek reserveren en genieten maar.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Fijn plekje, veel bloemen, geen toilet.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Prachtige plek, 2 minuten lopen tot de prachtige waterval. Voldoende plek en ruimte. Er kunnen maar 10 plekken gereserveerd worden, de overige 25 zijn voor de “vrije inloop” gedurende de dag. Geen ervaring met dubbele boekingen gehad. ‘s Avonds kwamen er nog campers binnen. Schoon en net sanitair en wasmachine op reservering van tijdslots van 1 uur. dus geen wachten of voordringers.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Heerlijk rustig plekje, direct uitzicht op het water. De weg hoor je er niet. Er is alleen een vuilnisbak, verder geen voorzieningen waardoor het er lekker rustig was.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

mooie camping, aan het water. alle plekken zijn voorzien van stroom. bij de voorzieningen staat het er niet tussen, maar er zijn ook de volgende voorzieningen: -grijswater lozen -wc legen -wasmachine -vuurplaatsen -soort van kiosk met balie voor een hapje met terras. camping is dus van alle gemakken voorzien.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

lekker rustige camping, direct aan het water, ver genieg van de E45. ontvangst door een lieve (Sami)dame met sami-klederdracht. ze spreekt een mengelmoes van Engels, Duits en Sami maar dat werkt prima. No problem is haar motto. sanitair is verouderd maar werkt prima. voor NOK300.- een nacht met douche, toilet en stroom.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

mooi uitzicht over de Fjord en het veerpond. Als iedereen netjes parkeert kan iedereen kan genieten. Natuurlijk weer een gele plaat welke dwars staat, “trots” op onze landgenoten.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima locatie in de natuur. Lekker rustig. Mogelijkheid om grijs water en toilet te lozen en water bij te vullen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtige plek. sneeuw en rendieren. een paar km noordelijker is een droog-toillet.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima plek om te overnachten op de Pool circel. in het polar centrum is een toillet aanwezig. Een hond mag ook mee naar binnen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

perfecte voorziening, goed bereikbaar.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

prachtige plek om in de natuur te staan. aan het water met uitzicht op prachtige watervallen.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prachtige, rustige plek. Een stukje van de we af, naast een mooie waterval. Lekker rustgevend. Toilet aanwezig verder geen voorzieningen. Echt een aanrader.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Prima plek direct op (onze) route.

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Deze Camping is niet meer toegankelijk voor campers, caravans en tenten. 3 sterren ingevuld omdat we iets in MOETEN vullen, maar eigenlijk kunnen we niet beoordelen.