@Victorina
Prachtige natuurcamping aan een klein meer. Zeer vriendelijke eigenaresse. Wij mochten zelf een plek uitzoeken. goed sanitair. heerlijk zwembad en mooi klein meertje , waar je ook in kan zwemmen. Met de fiets ( goede fietspaden) naar het meer van Lugano en Comomeer geweest ( hier de ferry nemen naar Bellagio en Varenna, schilderachtige dorpjes) wij komen zeker terug! Victorina
Mooie gezellige minicamping met ruime plaatsen. Heel schoon sanitair en lekkere warme douches bij de prijs inbegrepen Wij waren er 3 dagen in juni met onze buscamper. Alleraardigste eigenaren en zeer behulpzaam. Je kan er ook heerlijk vlees kopen van hun eigen vleeskoeien. Ook krijg je allerlei tips over wat er in de omgeving is te doen.. echt een aanrader.
primitieve camping, slecht sanitair en heel weinig elektrisch vermogen, maar omdat het de enige in de hele omgeving is , het personeel aardig en de locatie schitterend (drei Sinnen) toch nog 3 dagen basic gekampeerd !
Achter een restaurant, heerlijk , rustig plekje in het bos, vlakbij een oude ruïne. weg van de gekke drukte van Cochem, waar je naartoe kan wandelen of fietsen. goede ontvangst, je mag eerst zelf een plekje uitkiezen. behorende bij een restaurant, waarvan de eigenaar zelf, tegen schappelijke prijzen heerlijk kookt!