@Vluggies
- Dethleffs Globetrotter Globetrotter
- 2001
Wat een ontdekking is deze camping. De eigenaren zijn gastvrij, vriendelijk en denken mee indien nodig en gewenst. We lieten ons lekker verrassen met een ontbijtje dat je kunt reserveren. dit was prima verzorgd. Sanitair is mooi en schoon. En mocht je zin hebben in een ijsje of vergeten zijn een drankje te halen, dan kun je dat gewoon bij ze kopen. Ze hebben ook mooie verblijven gemaakt, oa in een stacaravan. Het is een hele fijne camping!
Magisch!Wat een vriendelijkheid!Wat een vakmanschap!Met dit uitzicht over de Dordogne en een glas wijn van deze vakmensen doet niets er meer toe en is het alleen maar genieten!Toevallig op ons pad gekomen en daar zijn we dankbaar voor. Zita is the best! En met haar haar hele gezin!
We kwamen toevallig op deze camping en zijn bijna een week gebleven. Nu al zin om weer terug te gaan. Saturday - pizza night was een schot in de roos. Gezellig, heerlijke pizza's die je zelf mag beleggen. Fijne muziek, veel humor en leuke mensen leren kennen. Elke dag komt stipt 9:00 de plaatselijke bakker langs en in het weekend kun je de dag starten met vers gebakken wafels. Delicious!! We love you guys and we'll be back! Paul & Roser
Als ik de reviews lees vind ik het heel jammer dat we net telefonisch zo onvriendelijk te woord zijn gestaan.We hadden deze camping graag zelf ook ervaren!Een tip, als er iemand vol enthousiasme belt om te kijken of er plek is en flexibel wilt zijn (afhankelijk van jullie opties)dan is het niet prettig om te horen dat we misschien wel niet komen en we net als iedereen geacht worden de dag ervoor te bellen.Voelt niet gastvrij zoals ik lees...
Bovengemiddeld hartelijk ontvangst. Denken met alles mee en zijn zeer gastvrij. Eten is heerlijk en de barvrouw was een hele grote lieverd! We komen absoluut terug!! muchas gracias. hemos disfrutado un montón y todo el mundo era muy amable. volveremos seguramente!
Sitecode: 19820
We werden heel vriendelijk ontvangen door een eigenaar die trots was op hoe de camping is gebouwd. duurzaam en met gebruik van autobanden, jeans en stro. voorzieningen zijn netjes en schoon. De locatie, omringt door de bergen, is prachtig! ook de omliggende dorpjes zijn mooi en helaas gingen wij na 1 nacht weer verder ivm voorspelling van regen. Anders waren we zeker gebleven om fietstochten te maken.