@W&L48

Betrouwbare reviewer

Ja
2003

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

grote, onverharde parkeerplaats met aangegeven plaatsen voor campers. Het is vlak bij de jachthaven en naast de roei/ kajak vereniging.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

alles aanwezig inclusief 2 waterlaadpunten. pas op: het grid op de stortplaats van het grijswater ontbreekt, rijdt er niet in!

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

deze locatie heeft geen drinkwater. spoelen van de cassette door middel van het voetpedaal rechts onder. spoelknop op de zijkant is voor het spoelen van het grijswater. station goed zichtbaar vanaf de weg

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

alle voorzieningen aanwezig. water kost 20 NOK per 5 minuten, te betalen met kaart

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

dit servicestation is niet langer in gebruik. alle toegangen (water laden, toilet legen) zijn met tape afgeplakt.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

inderdaad welke kraan heeft je voorganger gebruikt want de aanwijzing staat met viltstift op het gebouw. kraan naast de deur = drinkwater, andere kraan is voor het spoelen.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

oud Duits kustfort gebouwd in WOII mbv o.a. Russische krijgsgevangen. Rustige plek maar niet onze voorkeur.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

nog steeds een volledig in bedrijf zijnd sanistation oude stijl.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

geen voorzieningen, rustige plek, vanwege de bossages wordt het weidse uitzicht beperkt

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

parkeerterrein is niet vlak zodat blokken nodig zijn. automatisch betaalsysteem is momenteel defect (eerste 30 min gratis), betalen in souvenirshop. in voorseizoen bijzonder rustig

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

water is afgesloten evenals de speelmogelijkheden vo6de cassette. verder uitstekend

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

buiten de camping tegenover de ingang bevindt zich het sani-station. 100 NOK te betalen bij de receptie van de camping voor gebruik. afvalwater voorziening vraagt wat manoeuvreren cq gebruik van een eigen bak/emmer.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

prima plaats met beperkte voorzieningen. Veilig en rustig van de weg af.

geen enkele indicatie dat dit een CP is. gewoon een groot parkeerterrein voor wandelaars. We zijn hier weggegaan want het was wel erg eenzaam zo alleen.

prima CP, woensdagmorgen markt rondom de kerk, van kippen en kaas tot aan bezems en nachthemden.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prima onderhouden camping met zeer vriendelijke eigenaren. Toilet gebouw eenvoudig maar brandschoon. Grote grasvlakte met zeer ruim uitzicht. Geen mitches. Een echte aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

duur voor wat je er voor krijgt en een zeer bazige, starre en onhebbelijke dame ( eigenaar) bij de receptie.

ik vraag me af of dit een CP moet blijven, Staat overdag bomvol met geparkeerde auto’s en is dan niet als CP te herkennen. Het verkeer is enorm. Echter, je hoeft er niet naar te kijken als je niet wilt. Het geluid is constant. Wel prachtige fiets en wandel mogelijkheden.

uitstekende CP maar met drie campers wel heel erg krap en dat is niet brandveilig.

Er staan resten van een stroom kastje. verder is er geen indicatie dat het een CP is. we hebben hier heerlijk gestaan. Je kan op het verharde deel maar ook onder de bomen. De bijzondere kerk ( World Heritage ) is op loopafstand en entree is €9.- p.p.

Ik vraag me af of je hier mag overnachten. Verlaten en vervallen. Er is geen aanduiding dat je hier met een camper mag overnachten.

NOK 30 alleen al voor toilet.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

het grootste deel is voor de winter afgesloten, alleen het voorste deel is open. Daar is plaats voor zes campers maximaal. Tenminste als iedereen correct parkeert.

hier is overnachten niet toegestaan.

hier mag niet overnacht worden in de camper!! site verwijderen svp

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prachtige plek, fantastisch uitzicht. veel dagjesmensen. Fijn wandelen. GEEN faciliteiten, alleen een prullenbak.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

keurige CP. stroom €4 voor vier uur, sanizuil €4. Dumpen zwart water gratis bereikbaar bij de sanizuil, grijs water gratis laten weglopen via de bekende goot.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

goed gestaan, waterkraan nog steeds beschikbaar

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

gesloten voor de winter, maar klim over het hek en links achter is de stort. Er was zelfs water om de cassette te spoelen.

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

we zijn hier al een aantal malen geweest, ineens moet je vooraf boeken en £10 betalen als je niet eet. Zelfs met BritStops. Bijzonder onvriendelijk, we zijn weggegaan.

prachtige plaats op prachtige locatie

prima plek, uitgestorven.

prima plaats, goed verzorgd

inderdaad, er staat een heel duidelijk bord dat je NIET door mag rijden. verpest het dan ook niet voor een ander. Geen satelliet ontvangst.

mooie plaats aan rivier met historische brug. Blokken nodig, geen satelliet ontvangst.

is op het moment onbereikbaar door onderhoudswerkzaamheden. Het lijkt ons logisch dat je hier niet mag overnachten want de camping is aan de overkant van de weg.

prima uitgeruste locatie. vers water goed gescheiden van dump locatie. aan weg 52 staat bordje met aanduiding & reclamezuil van DRIV hemsedal. daar afslaan , voor brandweer garage links af.

prachtig gelegen camping, keurig sanitair, behulpzame eigenaar. overnachting NOK 250, stroom komt erbij NOK 50. Douchemuntje NOK 10.

prima plaats, prachtig uitzicht, geen last van de weg met onze 70+ oortjes.

prachtig sanitair zelfs met zeep en papieren handdoekjes, zeer vriendelijke en behulpzame Nederlandse eigenaren. Het is een echte wintercamping dus de plaatsen voor de campers zijn op een verhard veld met verder geen indeling. Top!

een werkelijk schitterende plek. ongelofelijk! Wij konden hier heel gemakkelijk komen, voor ons niet te steil.

parkeerplaats is niet zo groot en wordt overdag druk gebruikt door wandelaars die je natuurlijk niet in de weg moet zitten. dus: op tijd wegwezen.

absoluut niet te vinden, staat nergens aangegeven

knap dat iemand deze plaats gevonden heeft. Door begroeiing minder van het meertje te zien, zeker als er iemand dwars voor staat.

mooie voorziening met veel ruimte en van alles voorzien.

mooie picknick area maar volgens bord niet te overnachten. toilet is ook geen stortplaats voor cassette.

met moeite bereikbaar door werkbusjes maar wel handig langs de E6. Absoluut geen drinkwater.

Bovenkant!!!!

leuk als je naar het toilet wilt maar verder is het helemaal niets. Je staat echt minder dan een meter van de E 45 af, zonder vangrail ertussen en aan de andere kant is nauwelijks plaats. Ik zou adviseren, schrappen als CP, er zijn betere en vooral veiliger plaatsen.

plaatsen bij de weg hebben tv ontvangst maar door de drempel en de brug vrij lawaaiig. Veel campers reden iets verder door naar een park aan de linker kant met een prachtig verharde parkeerplaats. Ik vraag me echter wel af of dat de bedoeling is. Ze zijn niet weggestuurd.

bij prachtig meer waar je omheen kunt lopen

goed gestaan, linker plaats heeft geen tv ontvangst ( bomen) .

prachtige camperplaats, toiletten gesloten. Op weekenden is het bijzonder druk met geparkeerde auto’s ( en soms motoren) voor bezoek aan de citadel. We stonden in de avond met 30 campers op de grote parkeerplaats. Dit ging uitstekend.

eigenlijk is het onduidelijk waar je mag staan, ik vraag me af of het wel een overnachtingsplaats is. Meer een draaiterreintje voor de milieu straat en de sanizuil. Er lag nu een grote stapel stenen en we werden gewaarschuwd dat het vanavond ( zaterdag) feest zou zijn. Je kunt er wel mooi wandelen. De foto van het meertje is wat misleidend want daar mag je duidelijk niet parkeren.

Prima plek, rustig, geen last van vliegtuigjes. Uitstekend loospunt, wel even zoeken ( aan het eind van de weg als je binnen komt rijden), wandelingen beginnen tegenover het restaurant. Enigszins depressieve camping ernaast was gesloten.

Prima plaatsen met alle voorzieningen. Ideaal voor de heen- of terugreis want het is maar een paar km van de snelweg.

Gratis camperplaats met gratis stroom en toilet leeg gooien. Fantastisch toch! Het is wel gewoon een plaatsje op het parkeerterrein vol met te verkopen campers. Zie het als een plaats voor overnachting op weg naar huis of bestemming.

Prima locatie om de stad te bezoeken met het slot van Katharine de Grote. Loopafstand. Drie stroom aansluitingen, €1.00 voor 8 uur. Je staat wel dicht op elkaar.

Qua locatie gewilde plek maar bommetjevol. Wel keurig de meesten op hun plek, 3 meter afstand, maar met luifels uit best wel krap en op elkaar. Zeker in Corona tijd. Geen mondkapje nodig. Sanitair en stroom duur en even lopen, bevindt zich naast de ( toilet/ water) dump locatie. De dump is overigens beperkte tijden open en afgesloten met een ketting. Water kost €0.50 per 50 liter.

Uitstekende camperplaats. Alle voorzieningen, hele vriendelijke eigenaresse. Ik mocht zelfs een fiets lenen om naar het Jopie Huijsman museum te gaan. Top! Vergeet niet de eigen bijdrage in de bus te gooien. Ze zijn het meer dan waard.

Sitecode: 19299

Uitstekende plaats, gratis en met voorzieningen. Op loopafstand van stadje en winkels. Alle parkeerplaatsen mochten gebruikt worden. Bord staat er nog wel. We stonden met negen campers. Aardig stadsmuseum. Dank aan gemeente Appingedam.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Splinternieuwe camperplaats in ontwikkeling. Mooie verharde, wel wat smalle plaatsen met daartussen gras, omringd door een begroeide wal. Faciliteiten, alleen in overleg, op ruim 200m lopen. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Op het moment is er niets aanwezig op het terrein ( water, stort, electra, toiletgebouw) maar is in voorbereiding. Prachtige fiets en wandel mogelijkheden.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Hoera, hij mag weer open! Onze favoriete camping. De enthousiaste eigenaar heeft het qua Corona maatregelen weer prima voor elkaar. Er wordt al druk gebruikt gemaakt van de camping. Dumpen van grijs en zwart water plus innemen van drinkwater is goed mogelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Prima plek voor gratis overnachting. Veel mogelijkheden. Maximaal drie campers bij het P bord langs de weg. We stonden met zes campers, de meeste aan de overkant. Hopelijk blijft dit aantal deze zomer binnen de perken en gaat het niet aan eigen succes ten onder. Maar grote dank aan de gemeente.

Sitecode: 20940

Prima plaats, geweldige wandel en fiets mogelijkheden langs Waal en Linge. In de zomer geen satelliet ontvangst ivm de bomen.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Schitterende plaatsen gemaakt en ze waren net bezig met de aanplant. Allemaal bloeiende struiken, echt heel mooi en verzorgd. Ik heb de gemeente uitbundig kunnen bedanken. Veel fiets mogelijkheden. Verkeerstechnisch wel wat onrustig.

Schitterende camperplaats met dito voorzieningen. Wel betalen voor water. Verkeerslawaai was echter zeer hinderlijk. Overdag naast de gewonde auto’s zeer zware landbouwmachines voor de oogst, in de nacht ging het ook continue door met autoverkeer. Geluid ligt voor een deel aan het asfalt. Voor ons was dit helaas te luidruchtig.

Prachtige camperplaatsen . We hebben achteraf het gevoel dat er een overnachtingstarief aanhangt van €5. Daarvoor krijg je een jeton voor alle voorzieningen inclusief overnachting en toeristenbelasting. De camperplaats is dus niet gratis zoals in de app staat en waar iedereen dus vanuit gaat.

Prachtige plaatsen. Satelliet vinden moeizaam. Vannacht veel last gehad van uitgaanspubliek.

Pareltje aan de Marne. Heerlijk gestaan, rustig maar ook veel te beleven. Prima sani zuil met duidelijke scheiding spoelwater toilet cassette en drinkwater. Zo zou het overal moeten zijn.

Op zich mooie plaatsen aan de Moezel. Dumpen toilet en water prima. Helaas wordt de waterkraan uitgebreid gebruikt voor het omspoelen van het toilet dus onbruikbaar als drinkwater. De weg is vooral eind van de dag erg druk en lawaaiig, ‘s nachts verbazingwekkend stil. Het vinden van een plaatsje gaf bij sommige mensen wel wat aanleiding tot wild west taferelen.

Parkeerterrein bij de Marina. Het was ons eerst onduidelijk of we daar wel mochten staan. Geen bord. Later in de middag kwamen vier campers die de volgende ochtend met de ferry meegingen. Prima plaats daarvoor. Het was ‘s nachts rustig.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Zeer rustige plek. Zeker in de winter maanden. Alleen betalen met munten, geen bankpas of bankbiljetten

Super CP, alles prachtig en schoon. Daarbij nog zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. De weg naar de CP is nu keurig geasfalteerd.

Fantastische, mooi verharde CP, midden in de uiterwaarden op loopafstand van het slot. In de verte schepen op de Waal. Om je heen vogels in alle maten. Heerlijk donker. Plaats voor vier campers maar we stonden met twaalf. Kennelijk geen probleem. Echt geweldig!

Uitstekende locatie en voorzieningen. Ideale ligging tov musea, Texel en marine activiteiten. De camperplaats die vroeger keurig geordend was vond ik nu een rommeltje. Enorm veel campers en naar het leek gemaakt om er zo veel mogelijk kwijt te raken. Electriciteitslijnen over de weg, onduidelijke parkeervakken. Maar qua locatie was het fantastisch.

Geweldige camperplaats, alle voorzieningen, gratis. Door de tijd van het jaar was het bomvol inclusief uitgebreid campinggedrag. Prachtig initiatief van deze gemeente. Hopelijk wordt het door gedrag van bepaalde lieden niet verknoeid.

Idyllisch plekje, echt Frans. Heel rustig. Inderdaad niet slim om te gaan staan met ( lang) nat weer. Water lijkt permanent afgesloten, je kan wel storten en er is een afvalbak. Groene borden wijzen naar de camperplaats, op de plaats zelf staat niets.

Prima plek, behalve lozen geen voorzieningen. Fijn wandelen. Wel veel honden. Er stonden heel veel meer dan de drie campers en er was plaats genoeg. Watertappunten en elektra duidelijk voor festiviteiten. Dus afgesloten of onbereikbaar. Rustige, leuke plaats.

Geweldige camperplaats. Mooi uitzicht, rustig, faciliteiten vrij, twee stroomaansluitingen. Bakker dichtbij in het dorpje.

Uitstekende plek, groot parkeerterrein. Stonden met vijf campers.

Schitterende locatie, we stonden hier met 12 campers. Toiletgebouw op 150m, waterkraan was geknepen tot een heel klein straaltje. Prachtige wandeling langs de zee, aan het eind omhoog, rechtsaf bovenlangs terug naar het dorp).

Prachtige, rustige plek, met zeven campers gestaan. Overdag veel locaal verkeer. Geen last gehad van muziek ( maandagavond).

Parkeerplaats bij bordje uitzichtpunt bij een ommuurd veldje met een onduidelijke functie. Dus veel mensen komen even langs en gaan dan weer. Moeilijk de hond uit te laten. Mooi uitzicht, niets mis mee maar niet bijzonder. 's Nachts rustig.

Gewone P&R. Bus (44) deed er bijna een uur over en kost €1.70 pp single. Teruggegaan met de trein, 10 min. voor €3.60 pp single. Hebben hier niet overnacht, voelde niet lekker.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Prachtige locatie, grote zeeschepen varen langs, petrochemische industrie op de achtergrond, mooi wandelgebied ook voor de hond, musea in de winter gesloten. 5 plaatsen is weinig voor de enorme belangstelling. Niet aan te raden voor mensen met ademhalingsproblemen. 🛳

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Prima plaats voor deze omgeving waar maar weinig CP's zijn. Heel rustig op de nacht van za op zondag. S'Nachts licht door de kassen. Geweldig initiatief om campers te laten overnachten op privé terrein zo dicht bij de randstad.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Mooie plek met prachtig uitzicht over de uiterwaarden. Wat de aangewezen camperplaatsen zijn (3?) is niet duidelijk. Bij de buitenste bordjes staat een pijltje naar rechts resp. links. Op de middelste plaats gewoon een bordje waar je recht achter moet parkeren. Totaal zo'n vijf plaatsen. Daartussen parkeren gewoon personenauto's. Onduidelijk dus.

We hebben hier op de laatste dag van het seizoen gestaan. Nette camperplaatsen maar echt veel te duur. Er moet nog extra betaald worden voor elektra, douches en de hond. Daarnaast was de Jutter een snackbar geworden waar op dat moment alleen nog maar een tosti te krijgen was en die om 19.00u dicht ging. We raden de camping aan de prijs drastisch aan te passen.

Inderdaad, ook wij zullen ze nomineren voor camperplaats van het jaar! Mooi, zeer schoon en vriendelijke en behulpzame eigenaren

Fantastische camperplaats en een prachtig particulier initiatief. Hartelijk dank eigenaar!!Waarom dat gezeur van sommige mensen elke keer weer over voorzieningen, ga dan naar de camping. Je hebt toch alles bij je. En het is vast niet de bedoeling dat je hier een week blijft.

Op zich mooie camperplaats. Toen we kwamen was het om (woensdag) half 3 al meer dan bomvol met vooral Italianen, Spanjaarden en Fransen. Op elk mogelijk plekje stond een camper, 60, 70 niet te geloven. De volgende dag was het iets rustiger. Mensen, er zijn meer camperplaatsen in de buurt! Vriendelijke eigenaar.

Hebben hier gestaan voorafgaand aan mountainbike evenement, samen met heel veel campers en caravans van deelnemers. Allemaal bijzonder vriendelijk. Mooi vlak asfalt. Verder geen fasciliteiten.

Plaats was opgeëist door Roma's dus we hebben hier niet gestaan. Er was een ( nieuw gevormde?) CP bij de Intermarché Le Drive, naast de BMW garage. Prima gestaan met zo'n 10 campers op braakliggend, verhard parkeerterrein . Uiteraard hier geen voorzieningen.

Mooie camperplaats, verkeerslawaai niet storend, aan prachtig grasveld. Redelijk wat campers. Minpuntje: de waterkraan wordt ook gebruikt voor het omspoelen van het toilet!

Wat een geweldig initiatief van zo'n dorp om hier een camperplaats te maken (officieel bordje bij het terrein). Eigenlijk is het de parkeerplaats van de begraafplaats. Vers gemaaid gras, met recht heerlijk rustig (we stonden alleen), mooie ligging, helemaal goed. Geen faciliteiten.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Qua locatie prachtig gelegen camperplaats, loopafstand van de zee met leuke 8 km rondwandeling. Buiten centrum. Alle voorzieningen en bij drukte flink vol. Aan de andere kant van de CP ligt een bos(je). Betalen met betaalpas (€12) bij slagboom, daarna code invoeren. Vol is vol.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooie plekken tussen de bomen. Satelliet ontvangst mogelijk. Inderdaad vier plaatsen tenzij men te ruim parkeert. Heel oud dorpje. Vanaf 6 uur wat verkeerslawaai maar niet storend.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prima, rustige plek met ook nog gratis stroom en water. Prachtig. Grote Cactus supermarkt en zwembad op loopafstand. De schoolbus veroorzaakte nauwelijks last.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prachtige plek, mooie afgebakende parkeerhavens, naast het park. Water en elektra tegen betaling (pinpas). Rustig maar absoluut niet verlaten.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Op zich aardig gelegen camperplaats, het grootste deel is afgesloten met een houten hek en een ketting. De weg erheen is voor campers vrij smal. Verder niets te beleven. Wel een goed initiatief van zo'n dorp. Sanizuil, lozen gratis, rest ( water, elektra) betalen. Met vier campers was het propvol.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prachtige, rustige plek, wel wat hellend. Geweldig recreatiegebied met heel veel mogelijkheden. Sanizuil werkte nog niet, wel storten vuil water en toilet. Geen water en elektra dus tot wrs. 1 mei.

Sitecode: 2037

Parkeren achter de (gesloten?) sporthal. Was al vroeg vrij druk, veelal Fransen. Hond uitlaten is door smalle trottoirs eigenlijk onmogelijk. Sani gebeuren aanwezig maar vieze boel.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Ligging prima, WIFI werkt niet (meer), blaadje met instructies daarvoor is verbleekt. Sani zuil voor chem. toilet was verstopt (wc papier!) en men bleef ondanks dat toch zijn toilet leeggooien. Zelfs omspoelen en over de straat gooien (Nederlander). Het is dat we water moesten hebben maar het was te goor voor woorden. Uiteraard stonk het een uur in de wind. We hebben hier niet overnacht.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prachtige plek, afgebakende plaatsen, uitzicht op de bergen, plek loopt al vroeg vol (met overwegend hele grote campers).

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Wij kunnen ons voorstellen dat het mooi is maar in de winter is het matig. Wel ( goed) WiFi en elektra plus stortgat voor vuil water, drinkwater en chemisch toilet ( naast elkaar!!) onbereikbaar door snoeigoed. Dus het " alle voorzieningen" is een beetje overdreven. Ook geen toiletgebouwtje en grond links veel te zacht en niet afgezet. Kortom, onder deze omstandigheden met €10 te duur.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Mooie en nette camperplaats, €7.00 per nacht, €18.00 voor drie nachten. Zwembad €3.00. WIFI goed. Betalen in het zwembad. Minder dan 10 km van het thermaalbad bij Klein Vink in Arcen.

Prachtig verzorgde camperplaats, schitterend mooi, nieuw én schoon sanitair. Wasmachine/ droger. Veel wandel en fiets mogelijkheden. Zeer gastvrije eigenaren. Aanrijroute: neem op de N216(!) de afslag ( bruine bordjes) Kweetal Landscheiding. Bij het benzinestation bent u te vroeg/laat. Kijk uit naar een hooiberg, een groot gebouw met zonnepanelen en een huis dat (nu nog) in aanbouw is.

Prachtige camperplaats/ minicamping op gras en verhard, sanitair splinternieuw en schoon. Electra, appels en bessen als ze rijp zijn, eitjes als ze gelegd zijn, geitjes, koeien, een hooiberg en heel vriendelijke eigenaren. Alles voor €10. Ook heel geschikt voor kinderen.

Aardige camping, moeizame opstelling op het veld als je allemaal de bootjes wil zien, behoorlijk aan de prijs. Net sanitair.

Prachtige plek, geweldig uitzicht, heerlijk wandelen. Er is zelfs satelliet ontvangst. Picknick mogelijkheden, banken en tafels. Subliem!

Prachtige plaats aan het water. Puur genieten. Door het schitterende weer was het best wel druk. Er wordt momenteel stevig gebouwd dus de boulevard was moeilijk te bereiken. Oude toiletgebouw is afgebroken. Er is nu alleen nog het toiletgebouw van de ( jacht) haven. 30P vrij vies maar niet klagen want we hebben onze eigen faciliteiten. En het is nog gratis ook.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Prachtige locatie voor wandelen/ fietsen. Twee verharde ( en TV ontvangst) plaatsen links, twee plaatsen met elektra (€1 per KWh maar je deed er erg lang mee) echter geen ontvangst, rechts bij het Bijenmuseum. Deze plaatsen waren modderig met kuilen en een greppel. Prima gratis plaatsen.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Prachtige locatie, stroom 1€ per 2 kWh. Uitstekend internet. Betalen en muntjes voor stroom bij de havenmeester.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Mooie camperplaats, prijs inclusief stroom.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Mooie ruime plaatsen, stroom €0.50 kWh, tarief €7.00, incl. Prima werkend WIFI. Betalen bij het zwembad, maandags gesloten.

Ondanks het feit dat we buiten het normale seizoen kwamen, konden we hier toch terecht. Er waren vier plaatsen afgezet, toiletgebouw was gesloten, daarom speciale prijs: 10€ incl. Stroom en WIFI (bellen). Goed gestaan, weinig last gehad van de weg. Enveloppe met geld in een bus doen!

Het kan aan het seizoen gelegen hebben ( eind november) of aan het regenachtige weer, maar wij vonden het maar een vieze boel. Camperplaatsen matig onderhouden, geen verlichting 's nachts, voorzieningen niet aanwezig of niet te vinden. Er was wel stroom en een mooi uitzicht over de weilanden.

Een werkelijk fantastische plek. Wel een avontuur om er te komen omdat de weg erheen erg smal is. Geweldig uitzicht over zee. Stonden met twee campers. Overdag kan het druk zijn.

Sitecode: 20588

Prachtige plek. We stonden met zes campers. Wij hebben hier uitstekend en rustig gestaan.

We zijn hier langs gereden maar het was bomvol met auto's. Wel mooi centraal in de stad, maar het is een gewone parkeerplaats. Zo zijn er heel veel van in Schotland en volgens ons is het echt niet de bedoeling dat je daar in je camper komt overnachten.

We hebben hier eind juni gestaan samen met een vijftal andere campers. Ondanks alle angstverhalen hebben we hier rustig gestaan. Zolang het zalmrestaurant open is is het enorm druk, daarna wordt het stil. Campers sluiten vaak laat in de avond aan. Aanrader: eigen faciliteiten gebruiken.

Prachtige camperplaats aan de fjord. Er is nu bijna overal elektra. Keurig toiletgebouwtje. Het wordt er de laatste jaren steeds drukker nu dit eigenlijk, maar de enige mogelijkheid, is voor campers om in Ålesund fatsoenlijk te overnachten. Daarom is het zaak op tijd te komen. Betaling via parkeerautomaat. Geen satellietontvangst mogelijk. Ze worden wel steeds duurder (NOK 250).

Mooie camping, prachtige camperplaatsen bij het water. Luxe toiletgebouw met sepkey die u bij de receptie moet opladen. Op loopafstand van Maihaugen. Ze hebben dit jaar een nieuw deel toegevoegd met een nieuw toiletgebouwtje. Wel redelijk aan de prijs.

Onze favoriete camping in Noorwegen. Nergens heb je zulk mooi uitzicht en zo'n warme ontvangst. Keurig toiletgebouwtje, prachtige terrassen met uitzicht op de achterkant van de Briksdal gletsjer. ACSI laagseizoen kaart. Vrij WiFi. Helaas is de eigenaar in februari overleden dus de toekomst is onzeker.

Nette maar eenvoudige camping, rustig, vlak, gratis goed werkende WiFi. Aangezien we hier altijd met een groep (40) komen is de warmwater-/douchevoorziening in dat geval niet toereikend. Eigenaresse woont naast de camping.

Wintercamping (gravel) met grotestadsallures. Ligt gunstig ten opzichte van station Voss om naar Bergen te gaan, maar hiervoor kunt u ook terecht op een van de vele parkeerterreinen. Kleine camping met 1 zeer gedateerd toiletgebouw en keukentje, beetje arrogante receptie en ook nog peperduur. Geen laagseizoen kortingsmogelijkheden.