@W-Wijenberg
- 2011
Een hele mooie camperplaats maar met minimale voorzieningen. Ik vind de prijs € 29,00 inclusief stroom en een hond, maar zonder douche, € 3.00 p.p, wel aan de forse kant. Bij het afrekenen wordt nog eens extra 2% berekend omdat we per pin betaalden. Dit hebben we nog nooit eerder meegemaakt. Daarom 3 sterren!
We kwamen gisteravond laat aan, maar werden heel vriendelijk ontvangen. Ook konden we nog een hapje eten dat meer dan voortreffelijk was. Vannacht heerlijk geslapen en vanmorgen lekker gedoucht in het verwarmde gebouw dat er superschoon uitzag. Deze plek ligt in een prachtige omgeving is gemakkelijk te bereiken vanaf de A75. Een aanrader als tussenstop op weg naar of terug van het Zuiden. We wensen jullie heel veel succes. Wim en Jenny
Stond vanmiddag aan de poort, maar helaas gesloten. Op campercontact staat 24 oktober. Aantal sterren kan ik niet beoordelen omdat ik niet binnen ben geweest.
Geen oordeel. Was gesloten op 3 oktober.
We hebben hier 4 nachten met heel veel plezier gestaan. Het is een nieuwe kleine camperplaats, met ruime plaatsen. De sanitaire voorzieningen zien er pico bello uit. Henk en Nellie zijn enthousiaste mensen die graag vertellen en tips geven over de omgeving. Henk en Nellie bedankt voor de gastvrijheid en voor de toekomst heel veel succes gewenst. Wim en Jenny