@Wadd-en-eiland
Wij hebben zeven nachten op de Botkoel gestaan met camper. Wat een unieke locatie en wat een uitzicht. Gastvrij ontvangst met veel info en folders. Prima sanitair en super schoon. Mooi wandel en fietsgebied. Supermarkt en treinstation binnen de 2km. De bbq top geregeld én heel gezellig. Saskia en familie wat hebben jullie een prachtig bedrijf. Een absolute aanrader. Wij hebben genoten! Grieta en Kees
Wij hebben vier nachten op het Klaverblad gestaan. Een keurig verzorgde camping met ruime camperplaatsen. Gastvrije eigenaren. Het sanitair is prachtig en super schoon. Boodschappen op de fiets halen in Olst goed te doen. Mooi wandel en fietsgebied. Een aanrader.
Weer vier nachten op dit mooie camperpark gestaan. Alles is tip top geregeld en verzorgd. En dit was ook de reden om hier weer langs te gaan én uiteraard de vele smaken heerlijke ijs. Dus tot een volgende keer. Een absolute aanrader!
Vier nachten op deze keurig verzorgde camperplaats gestaan. Vriendelijke eigenaren. Sanitair net en schoon. Supermarkten goed te doen op de fiets. Omgeving is sowieso mooi om te fietsen. IJs soep etc. in de vriezer en gekoelde dranken in de kast, alles op basis van vertrouwen. Wat ons betreft een aanrader.
Wij hebben hier één nachtje gestaan. Prima camping met mooie plaatsen. Vriendelijk ontvangen. Sanitair keurig en schoon. Omdat wij er op zaterdag waren gearriveerd troffen we het dat er s’avonds patat en snacks besteld kon worden. Uitstekend bereid en erg lekker. Onze tijd was helaas tekort voor de omgeving, maar het verblijf was top. Grieta en Kees
Vijf sterren meer dan verdiend! Een top CP Verharde plaatsen met rondom stroken met fleurige bloemen. Sanitair net en schoon. De eigenaren verzorgde op de zaterdagavond een kampvuur met een hapje, stoel en drankje mee en je hebt een gezellige avond. De ijsboerderij is top, wat een smaken! Kiezen is lastig met zoveel smaken. Samengevat een top locatie!
Vriendelijk ontvangst, met attentie en info, op een keurig verzorgde SVR camping. Uitstekend sanitair en super schoon. Boerderijwnkel met heerlijke producten. Mooie fiets én wandelmogelijkheden. Wat ons betreft een aanrader.
Mooie CP! met nette plaatsen. Vriendelijk ontvangst. Sanitair netjes en super schoon. De zaterdag kookkunsten zijn heerlijk en gezellig. Een fantastische omgeving voor wandelaar en fietser. Wat ons betreft een aanrader ook voor een langer verblijf. Wij hebben 7 nachten hier gestaan. En dat had nog best langer mogen duren.
Voor ons de derde keer op Skop’nboer, nu een verblijf van vijf nachten. Nog steeds een gezellig weerzien bij Sandra en Jan en niet te vergeten hun waarnemers. Voor Moederdag werden de camperaars verrast met een leuke geste. De zondagmorgen broodjes worden nog steeds verstrekt. Kortom men doet er alles aan om iedereen een gezellig verblijf te bieden. En ja als er geen toilet of douche vrij is moet je wel eens wachten, net als thuis.
Vriendelijk ontvangst. Mooie plek aan het water. Ook ons is verteld dat de regen een probleem gaf voor de gereserveerde plek. Samen in overleg een andere plaats gekregen. waar wij zes nachten konden verblijven. Sanitair net en schoon. Twee elektrische bootjes aan de kade. Huren kan zonder vaarbewijs. Sneek een gezellige stad, met een ruim winkel aanbod. wij hebben het naar ons zin gehad.
Vier nachten op deze camping gestaan. Vriendelijke ontvangst. Camping ziet er top en verzorgd uit. Kindvriendelijk. Sanitair is net en schoon. Schitterende omgeving voor fiets- en wandeltochten. Goede supermarkt binnen 2 km afstand. Broodjes service via de app. Warm water via sep kaart. Maakt de mens wat bewuster. Wij komen hier vast weer terug.
Vijf nachten op camping t’ Plathuis gestaan. Na een aller vriendelijkst ontvangst, naar onze comfort plaats. Naast de standaard camperplaatsen, ook kun je kiezen voor een meer vrijstaande plaats aan de buitenrand van de camping. Sanitair, net en schoon. Gezellige kantine met terras en zwemvijver voor de deur. Vesting Bourtange is zeker de moeite waard. Goede supermarkt op ongeveer 7km afstand. Wij hebben het als een fijne camping ervaren.
Een heel fijne CP tussen de fruitbomen. Een allervriendelijkste familie e.a. maken het verblijf tot een feestje en een landwinkel met heerlijke producten maken het af. Een ontbijt bij de landwinkel niet overslaan. Mooi gebied om rond te fietsen. Bezoek aan Kruiningen, Yerseke en Goes goed te doen op de fiets. Wij hebben hier fijne dagen gehad en komen hier vast weer terug .
Rustige camping met goed verzorgde ruime plekken. Vriendelijke ontvangst. Sanitaire voorzieningen mooi en schoon. De huuskamer met de uitstekende kookkunsten van Frank is een echte aanrader. Prima broodjes service. Mooie omgeving voor fiets en wandeltochten. Excursies op en rond de Wieden verzorgd door natuurmonumenten is zeker een aanrader. Goede supermarkt op een acceptabele afstand. Een prima camping voor een fijn verblijf. Grieta en Kees
Sitecode: 92052
Zeven nachten op camperpark Midas gestaan. Mooie ruime plaatsen met kunstgras voor de deur. Receptie cq verblijfsruimte en sanitair is werkelijk top. Eigenaren doen er alles aan om het iedereen naar het zin te maken. Omgeving prima om te fietsen. Gezellige plaatsen in de buurt, Rijssen, Holten, Nijverdal, Almelo met de fiets goed te doen. Wij komen hier zeker terug.
Vier nachten op de Maashoeve gestaan. Een keurig verzorgde camping met prima sanitair. Uitstekende uitval basis voor mooie fiets- en wandeltochten.Leuke en gezellige plaatsen in de omgeving. Een aanrader.
Mooi verzorgde camping. Vriendelijke eigenaren. Sanitair super schoon en voor de afwas heet water. Fietsenstalling met oplaad mogelijkheid. Mooie fiets omgeving met leuke plaatsen in de omgeving. Een aanrader.
Prachtig gelegen minicamping. Gastvrouw Dorien zorgt voor een vriendelijk ontvangst. Sanitair super schoon. Ruime plaatsen. Mooie omgeving voor fiets en wandeltochten. Zeker een aanrader.
Camper locatie met bloemrijke en mooi verzorgde, verharde plaatsen. Vriendelijk ontvangst. Eersel ligt op loop, fiets afstand met een aantal goede supermarkten. Omgeving is een prachtig fiets gebied. Wat ons betreft een aanrader.
Twee nachten op een fantastische plek gestaan. Aan het ven heb je het idee of je midden in de natuur kampeert. Broodjes service wordt leuk op je plek bezorgd. De kippen die rond scharrelen zorgen voor een extraatje. De vriendelijke eigenaren doen er alles aan om hun pareltje zo gezellig mogelijk te maken. Wat ons betreft een aanrader.
Camping Alinghoek ligt op een prachtige locatie. Uitermate geschikt voor fiets en wandeltochten. Camping beschikt over ruime plekken. Sanitair super schoon en voor de afwas heerlijk warm water. De gastheer en gastvrouw zijn uitermate vriendelijk en met vragen kun je altijd bij ze terecht. Prettige bijkomstigheid, bij het naastgelegen restaurant kun je prima eten. Kortom alle ingrediënten voor een plezierig verblijf.
Mooi camping met verzorgde velden en/of camperplaatsen. Vriendelijk ontvangst. Sanitair prima en super schoon. Ideale uitvalsbasis voor fiets en wandeltochten in en naar de Oostvaardersplassen. Goede supermarkt op korte afstand van de camping. Wij hebben wederom fijne dagen gehad en wat ons betreft is ‘t Oppertje een absolute aanrader.
Wij hebben weer een aantal nachten op Camping Heidepark Veluwschkarakter gestaan. Vriendelijke beheerder, verzorgde plekken en terrein. Uitstekend sanitair. Prachtige omgeving voor mooie fiets en wandeltochten. Wij gaan zeker weer terug.
Mooie camper locatie. Goed restaurant en super broodjes service. Sanitair netjes en schoon. Het plateau was tijdens de hittegolf dagen een uitkomst. Schitterend fietsgebied. Tip misschien nog wat extra wasbakken voor groente en een klein wasje. Fietsenstalling oké, kortom een locatie voor fijne dagen.
Mooi en verzorgd terrein. Ontvangst is aller vriendelijkst. Zes aparte camperplekken met verharde ondergrond. Douche/toilet gebouw keurig en schoon. Prima uitval basis om mooie fiets en/of wandeltochten te maken. Vierhouten heeft met supermarkt Mulder een goed assortiment. Restaurant De Boerenschuur schuin tegenover is een aanrader!! Wij hebben vijf heerlijke dagen op Heidepark gestaan.
t’Oppertje is een toppertje! Vriendelijk ontvangst. Ruime plaatsen op mooie velden. Super net toiletgebouw met zeer warm water voor de afwas. I.v.m Covid-19 overal middelen aanwezig om handen te ontsmetten. Mooi gebied voor fiets en wandeltochten. Goede supermarkt binnen 2,5 km. Wij hebben hier fijne dagen beleefd.
Prima uitvalsbasis voor bezoek aan Lemmer. Mooi, verzorgde en grote plaatsen. Toilet gebouw netjes met heerlijk warm water. Gastvrije ontvangst en hulp. Een aanrader.
Van 19 tot en met 23 juli hebben wij op deze prachtige locatie gestaan. We wilde het wel eens met eigen ogen zien. En inderdaad er wordt niets te veel gezegd of gesproken. Van ons krijgt Skop’n boer ook een dikke 10.
Een mooi verzorgde, rustige en uitermate geschikte camping voor ouder publiek. Prima en schoon sanitair. Restaurant waar je goed en betaalbaar kunt eten. Ontvangst receptie, bediening restaurant en de kok allemaal vriendelijk en uiterst behulpzaam. Prima locatie voor mooie fietstochten. Wij hebben hier een paar prachtig dagen gehad en ontzettend genoten.
Een weekje gestaan op camping Diever. Gastvrij en vriendelijke eigenaren en medewerkers. Mooie plekken ook voor de camper. Prima wandel en fietsmogelijkheden met Drents Friese Wold, Dwingelderveld en Holtingervd in de buurt. Camping is milieu vriendelijk. Kortom een heerlijke camping om te onthaasten.
Super CP met alles wat je nodig hebt voor je verblijf. Vriendelijk ontvangst en kies je plek. Een ruimtelijk uitzicht over de landerijen geven je een gevoel van rust. Fiets en wandel mogelijkheden te over. Kortom een aanrader.
Prachtige en rustige camping met Astrid en Arno als zeer gastvrije eigenaren. Prima gebied om te wandelen en te fietsen. Gelegen aan de grens met Duitsland loop je zo het natuurgebied Brachter Wald binnen met diverse dieren. Fijne bijkomstigheid is het naast gelegen café restaurant De Grens waar je prima kunt eten en/of een biertje pakken. Kortom camping Natuurplezier is een echte aanrader!!!!