@Waij
stonden hier 10/11 juni. prachtige rustige plek met alle voorzieningen. wel heuvelachtig om met de fiets te rijden. toch de la chouffe brouwerij bezocht. en heerlijk gegeten op de camperplek. aanrader is steengrillen. komen zeker terug. 👍👍
Wat een heerlijk verblijf op deze bloemrijke camping. Je kan hier heerlijk fietsen en genieten van de omgeving. We stonden hier 3 nachten en komen zeker terug.
Om Burgos te bekijken goede uitvalsbasis. Redelijk in verval het zwembad was nog een puinhoop verscholen tussen hoog gras. weet niet of dit nog wel open gaat. Sanitair voldoende.
wij hebben een paar dagen gestaan op deze perfecte camping. heerlijk zwembad, goed sanitair en een restaurant waar je voor max 20€ pp kunt eten. we komen graag terug.
Wat👍 een heerlijke camperplaats. Lekker dicht bij het dorp waar je lekker kunt eten. Op zondagochtend een uitgebreid ontbijt gekregen met alles erop en eraan. Mooie plekken en wij komen zeker terug en dan het liefst op zondag.
top Camperplaats die van alle gemakken voorzien is. komen hier zeker terug in deze fietsrijke omgeving.
Prachtige omgeving voor wandelfanaten en bergliefhebbers. Op de camping heb je een wijds en heel mooi uitzicht. Zeer schoon sanitair en je kunt er ‘s ochtends verse broodjes halen. Bij aankomst na sluitingstijd mag je een plekje zoeken en de volgende dag aanmelden. Eigenaresse is vriendelijk.
Camperplek bij restaurant met 2 aansluitingen voor elektra. Dicht bij de doorgaande weg dus ideal voor een snelle overnachting. Kleine badplaats (Badesee) met lekker warm en helder water (inclusief vissen). Hele aardige vrouw en je kunt er goed eten!
Mooie plek dicht bij de rivier. Alle raft en kayak tours uit Bovec eindigen hier. Eigenaresses zijn erg streng en niet meegaand. Verwacht geen coulance. Bij aankomst word je paspoort ingenomen en wanneer je dit niet wilt word je gevraagd te vertrekken. Sanitair is simpel en geen warm water om af te wassen.

Dit is een camperplaats met alles erop en eraan. Gemoedelijke sfeer en heerlijke uitvalsbasis om de kerstmarkt van Münster met de trein te bezoeken. Wij komen zeker terug om de omgeving te bewonderen. Jan an Sandra jullie hebben het perfect voor elkaar.
Geen faciliteiten maar wel prachtige, rustige plek. Ten opzichte van andere camperplekken in Kiefersfelden is dit ronduit de beste!! Heerlijk gegeten 's avonds in de gasthof en ontbijt gehad. Goede prijs voor eten. Gastvrije mensen.
Keurig verzorgd voor Oostenrijkse begrippen. Lieve mensen, hartelijk ontvangst. Stonden hier in juli 2017. Mooi uitzicht en leuk om de kloof bij het slot door te lopen (tip van Henk en Gaby). Met fietsen goed het dorp te bereiken (aparte fietspaden). Alles netjes en verzorgd.
Mooie ligging. Heerlijk eten in het oude dorpje op loopafstand. Redelijk gemakkelijk weer naar de snelweg. Prima als je op doorreis bent.
Dit is een toplocatie. Ziet er perfect uit. Goed onderhouden met uitstekende WiFi en dicht bij het strand. Diverse mooie schaduwplaatsen. Nergens aan mis gegrepen