@Weg_met_An_&_Frank
- 2020
Rustige camping aan de route van de 14e etappe van de tour de France 2025. Vanaf 15 juli hierdoor aangepaste prijzen. Voorzieningen zoals water, toilet, douche ( binnen met code) zijn bij de prijs inbegrepen.
prachtige locatie en je loopt zo het bos in. Erg geliefd dus wel reserveren. Aardige eigenaren en behulpzaam.
Vriendelijk ontvangst met tips voor de omgeving. gastvrijheid duidelijk voelbaar. gezellige avond gehad met een goed verzorgd 4 gangen diner.
geweldige plek om te staan. verharde weg en picknickbanken. En het uitzicht is fantastisch.
Een super stille en mooie locatie aan het meer. Weg er naar toe via tolweg (55 kronen). Echt de moeite waard. Koeien komen je graag bezoeken.
Mooie plaats aan de rivier. Kleine campers kunnen doorrijden tot het einde van de weg. Wat grotere kunnen een plekje zoeken bij het modelvliegtuigveld.
Mooie gratis locatie. stroom eventueel tegen betaling. Schone toiletten en een meer voor een frisse duik. Net voorbij de brug tegenover museum de start van een mooie en verrassende 5,5 km wandeling. Wel goede schoenen aan omdat het glad kan zijn.
Prettig ontvangst. ruim en gezellig veld. sanitair zoals het op de boerderij hoort te zijn. douche met 0,50 cent automaat. Fijn om te fietsen. pont over de Waal dichtbij. Wat heel prettig was dat we dag van vertrek zelf mochten bepalen hoe laat we weg wilde gaan.
Sitecode: 92019
Als we meer sterren konden geven hadden we dat gedaan. Wat een fijne plek is dit. Direct vanaf de plek ( trap omhoog) kan je een mooie route (volg MA) lopen. Het betaalsysteem is echt top. Sanitair erg schoon en heerlijk warm. Douche, elektra, water dmv kaart. Wat je verbruik betaal je. Ongebruikt elektra is weer op je kaart terug te boeken. Tegoed wat niet gebruikt is word weer keurig netjes gecrediteerd. Echt een voorbeeld hoe het ook kan.
Het veld links is €12,00. Hier kan je via een betaalpaal (euro munten) elektra verkrijgen. Het veld rechts is €15,00 incl elektra. Ook al gebruik je geen elektra. Tussen de twee (verhard) velden ligt een stortplaats en een paal waar je ook tegen betaling ( euro munten) water kan nemen. tevens een zuil voor het legen van je toiletcassette. op de fietspad naast de Moezel zo naar Cochem te fietsen. Prima plek.
Prachtige ruime plek. Je voelt je hier welkom. Alles wat hier boven beschreven wordt klopt dan ook. Alle voorzieningen aanwezig op lozen van grijswater na.