@Weinsberger600MF
- 2022
Wat hebben we 2 heerlijke dagen gehad bij Marcella en Tinus , zoals iedereen al zegt een warm onthaal, en de heerlijke gesprekken met Marcella en Tinus, maar wat een fantastische plek en zeker als je Elche wil bezoeken , fietsen is een makkie alles vlak.De wifi is ook geweldig Veel succes Marcella en Tinus 🍀 Groeten Jan en José
3 en 4 mei hier gestaan bij Bart en Loes, wat een geweldige plek en wat een fijn ontvangst👌 Bart en Loes zijn zeer behulpzaam 👍 Het zwembad en bar bevinden zich boven de campers deze plek geeft echt een tropische indruk 🌴🌴🌴 Bart maakt S’morgens een heerlijk ontbijt en tijdens ons verblijf was er ook nog een Paella 🥘 avond . ontbijt en Paella avond natuurlijk tegen betaling maar zeker de moeite waard . Groeten Jan en José en veel succes .

S luit me eigen aan bij alle positieve reviews .prachtig lang weekend gehad.en ook heerlijk gegeten .
Met Pasen 2023 hier gestaan, fijn ontvangst en leuke gemoedelijke mini camping, vlak achter vliegveld Teuge dus veel te zien 🥹Apeldoorn en Deventer op fiets afstand 👍 sanitair zeer schoon al met al een aanrader.
Hebben hier 3 dagen gestaan met de camper aan de Tarn, in deze periode (half september)een rustige camping waar het goed toeven is. sanitair schoon. leuke centrum van Millau makkelijk bereikbaar. al met al een aanrader.

Wat een fantastische camping ,fijn ontvangst, sanitair zeer schoon , prachtige omgeving om te fietsen en te wandelen. komen zeker terug,