@Wenenhan
- 2020
a slechts 8 minuten op de ferry kom je aan op het idyllische eiland Årø. De ontvangst op de camping is warm en persoonlijk. Hier vind je rust, weidse uitzichten en een ongekende stilte. Het sanitair is modern en brandschoon. Een perfecte plek om écht te ontspannen.
Prima plekken, schoon sanitair en heerlijk rustig. Ligt op 5 minuten fietsen van Vichy. Aardige behulpzame receptie. Leuke plek voor een tussenstop in combinatie met bezoek aan Vichy. Camper 2 pers + hond en elektra met ACSI €19,00
Locatie is prima, voorzieningen ook in orde. Maar hou rekening met geluidsoverlast van de wijnbar boven aan de weg en de drukke weg. Met name de plekken aan de rechter kant van de camping. Wij hebben tot 2:20 uur wakker gelegen vanwege geluidsoverlast van de wijnbar. Kan een incident zijn maar toch een kleine waarschuwing neem een plek aan de zwembad zijde. Daar hopelijk meer rust.
Ruime plekken rustige omgeving en schoon. Super vriendelijke en behulpzame eigenaren. Prachtige omgeving on te fietsen en een fantastisch strand op loopafstand. Wij zijn fan..
Wat een ontvangst ⭐️ Wat een plek ⭐️ wat een rust ⭐️ Een lang weekend genoten op deze plek. Super schoon, uiterst behulpzame eigenaren. Honden welkom lekker wandelen fietsen en heerlijk gegeten in het Dorp.
Mooie plekken schoon sanitair honden welkom. Maar zo jammer dat er zoveel muggen zijn daar. Buiten zitten was voor ons niet te doen.
Wat een prima plek. 12 plekken in de haven. keurig sanitair wc en douche. Afwasplek niet aanwezig ook geen wifi. Voor ons geen probleem. wandelen fietsen strand allemaal mogelijk. Vooraf een kaart kopen via de automaat bij het haven kantoor. Kaart lever je na afloop weer in bij de automaat en via de knop refund krijg je je geld teruggestort.van mei t/m augustus elke zondag loppemarkt/kofferbakmarkt op het grasveld naast de Haven.
Er zijn acht plekken soms lijkt het of mensen 1 1/2 plek bezet houden maar er zijn 8 plekken. Vol is vol de slagboom laat je er niet meer door. Verder prima voor mekaar vuilwater,elektra, wc en afval kun je allemaal kwijt. Midden in de stad en tot nu toe erg rustig allemaal. ideaal voor bezoekje Kortrijk.
prima plek weg uit de drukte. betalen is cash hadden net niet genoeg maar de eigenaresse vond het prima. wat een rust en wat een uitzicht. niet druk 23 augustus.