@WernerSko93
Prachtig gelegen camping. Alles wat een kampeerder nodig heeft, is aanwezig. Alleen de prijs voor de overnachting is een lachertje. Toen we de prijs hoorden, waren we geschokt. 96,- € voor 2 nachten plus toeristenbelasting 6,- €, inclusief elektriciteit, maar een totale afzetterij.
Als je een luxe plek verwacht, ben je hier aan het verkeerde adres. Het is eenvoudig, maar ik vind €20 voor een plekje vlak bij de haven niet te duur. Ze zijn slechter en duurder geweest. Het weggooien van toiletten is geen probleem, maar er is een reden waarom u ze kunt weggooien. Er is misbruik van gemaakt en het hele voorplein is hierdoor vervuild geraakt.
Leuke plek, voor de lunch zijn er nog plekken vrij, maar in de middag en avond is het schaarser. 10 minuten naar de oude haven. Wij hadden niet verwacht dat de voedselprijzen in de haven laag zouden zijn. Verse vis en erg lekker. Wij raden het restaurant Seeperle of Kadder Koten aan.
Ideaal voor zelfvoorzienende kampeerders. Er zijn ook plekken met elektriciteit, maar de meeste daarvan zijn al bezet. Ik heb er geen problemen mee gehad. Gemakkelijk te vinden en dicht bij de stad, als u goed kunt wandelen of een fiets bij u hebt. Prijs is ook niet heel duur met 15 €