@Wetering
Een prima camping. Prettig ontvangst, Schoon sanitair en mooie ligging. Het campingwinkeltje heeft het nodige in huis. Wij vinden douchmunten geen probleem. Hier een perfecte douche, genoeg tijd en spaart water.
Erg grote camping. Waren er in het voor seizoen, toen viel de drukte mee. Vriendelijke receptie en erg behulpzaam. Naar zee , even met de fiets. Lopen kan, maar ben je 10 minuten onderweg.Sanitair goed en schoon en prima zwembad. Prima restaurant en broodjes tent aanwezig. Ook een redelijke prijs.
Een grote camping. Was onduidelijkheid bij aankomst. Hadden bij telefonisch contact begrepen, dat je niet hoefde te reserveren. Bij aankomst kregen we geen plek, omdat we niet gereserveerd hadden. Toch waren er nog wel plekken beschikbaar. Na veel gepraat toch een plek gekregen . Wel een dure camping, we betaalden €195 voor 3 nachten met camper en 2 personen. Sanitair is prima en wordt goed schoon gehouden. Broodjes te verkrijgen op de camping.
Rustige minicamping. Zeer vriendelijk ontvangen. Sanitair is uitstekend. De omgeving is erg mooi om te wandelen en te fietsen. In de omliggende dorpen kun je prima eten en drinken.Komen er graag terug.
Sitecode: 42032
Leuke camping. Sanitair verouderd, maar wel schoon. Wel wat weinig douches.Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Leuke camping. Vriendelijke ontvangst. Mooi uitzicht. Wel een hele toer om het strand te bereiken en terug te gaan i.v.m. de 3 steile trappen. Ook naar het plaatsje en terug is niet makkelijk.