@Wette

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Van alle reviews is geen woord gelogen of zelfs maar overdreven! Wij komen ook heel graag nog eens voor meerdere dagen terug!! Joop en Yvon, grote dank voor jullie inzet en vriendelijkheid!! Ook al is het even geleden dat we. bij jullie waren, wilde ik met plezier deze melding maken.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

Wat een lieve, behulpzame en attente mensen zijn hier! echt top! er is echt niets te gek! Her zwembad, het mini fitness-ruimtetje en de tuin zijn geweldig! de parkeerruimte is in ontwikkeling en heel veilig.. Paolo weet alles met enthousiasme te vertellen over deze regio en in het algemeen over Portugal. kan zelfs nog Camperplaats aanbevelingen. Alleen onze hond “loopt nu naast zijn schoenen”….stik verwend van alle knuffels en complimenten….

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

De vijf sterren zijn vooral voor de uiterst vriendelijke en gastvrije beheerder, zijn vrouw en het fantastische keukentje met gasten-zitplaats! De eenvoudige camperplaats is naast de eenden en kippen die je samen met het paard, ‘s ochtends gezellig aankijken! Een plek om je helemaal thuis te voelen en naar terug te verlangen wanneer je van deze sfeer houdt zo als wij.. tegenwoordig is de overnachtingsprijs €20. itt wat in sommige oudere review.

Vier dagen gestaan in de rust en met de grenzeloze hulp van de beheerders. Echt alles wat eerder beschreven is klopt!!!! Een plek om te onthouden om, zeker op de heen en terugweg, aan te doen!

Een locatie beoordeeldongeveer 4 jaar geleden

Voor de service, vriendelijkheid van gastheer (die geinig verstaanbaar Engels spreekt ) en de nette camper-ruimte zeker een aanrader. Er is wel zeker meer romantische c.p. te bedenken in dit geweldige land, maar praktisch en “technisch” is dit een Topper! Men is zelfs een winkeltje aan het bouwen op het goed bewaakte erf. Bel het telefoon nummer dat bij het hek staat, bij binnenkomst. Vanaf de boven staanplaatsen heeft u een prachtig uitzicht.