@WiNeontour
- 2022
- Adria Sonic
- 2021
- Integraal
Wij zijn hier op maandag aangekomen en voelden ons gelijk thuis! Mede dankzij het hartelijke welkom door Anton en Karin. Superschoon sanitair en ruime plaatsen met een betegeld terrasje voor de camper. Karin maakt o.a. heerlijk ijs, appelgebak, monchou en muffins! Anton is altijd aan het werk en aanspreekbaar. we zijn hier 4 nachten gebleven. Prachtige (fiets)omgeving. Wij komen hier zeker nog een keertje terug!
Met Pasen hier verbleven, vriendelijke ontvangst met een leuke verrassing, een doosje paaseitjes. Super plek en schoon sanitair. leuke ruimte waar je samen kan zitten mocht je dat willen. Goede fietsroutes en een hoop te bekijken. Kortom een hele leuke camperplaats.
Vriendelijke ontvangst, goede plek en prachtige fietsroutes door de Zuidoosbeemster. Natuurlijk Volendam en Edam bezocht en heerlijk gegeten in Purmerend. Purmerend ligt op 4,2 km vanaf de camperplaats. Sanitaire voorzieningen waren heel schoon. Misschien in de toekomst het sanitair uitbreiden want 2 wc en 1 douche voor 20 camperplaatsen is wat weinig😉 Hadden we nu geen last van want het was niet vol. Goede ervaring dus en we komen zeker weer!