@Wieland&Carina

2020

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

aangename kleine camping. prima sanitair. uitvalsbasis voor verschillende fietstochten.

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

Ronald en Ellen zijn nieuwe eigenaars en hebben leuke plannen met deze locatie. wij verbleven er maar 1 nacht, maar. komen op weg naar het zuiden zeker terug. Fjne ontvangst, tijd voor een babbel en uitleg over de mogelijkheden in de omgeving. goede sanitair en gezellige bar.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

deze plaats biedt veel van wat je van een camperplaats mag verwachten. wij hebben geen klachten. mooie omgeving. gezellig dorpje dat je na een flinke, maar haalbare klimtocht via trappen kunt bereiken. Wij zijn extra dagen gebleven.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

5 april 2025 gesloten en het ziet er niet naar uit dat het zal openen

Prima camping met privé strandje tussen de rotsen! Klein winkeltje en bar-restaurant op de camping. Zalig vertoeven hier. Almería te bereiken met de fiets of bus. Hier komen we zeker terug 👍

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Mooie en goed verzorgde camperplaats. Toiletten en douches 2 keer er dag goed schoongemaakt. Alle voorzieningen voor campers. Vlak aan zee. Korte wandeling. Voor 1,45€ met de tram naar Alicante. Zeker bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

ik sluit mij aan bij vorige zeer positieve reviews. prachtige kustlijn met mooi aangelegde wandel en fietspaden. top top top

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Wij verbleven hier 2 nachten. van de jongeren geen last gehad. we stonden met nog andere campers. Rustige Polen zonder voorzieningen, wel ruim plaats.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Een rustige nacht gehad van zaterdag op zondag.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

verboden voor campers. beheerders gelieve deze plek te schrappen

prachtige locatie om te passeren. verboden om te overnachten. aan de beheerder. deze locatie verwijderen als camperplaats.

wij stonden hier 4 dagen. het was een eenvoudige cp. werden snel en vriendelijk geholpen. wordt gebruikt voor overwinteraars. Zal voor zich spreken dat het goed is.

geen camperplaats meer.

we waren hier in september 2021. vriendelijke ontvangst. mooie en rustige camping. ontvangst door tam hanhbuikvarken😚. Lourdes goed te bereiken per fiets en te voet. brood dagelijks te bestellen. aanrader om te gaan overnachten.

nette plek en sanitair goed onderhouden. veel verkeer en beweging van vrachtwagens op de parking. Stoffig. mooie wandeling gedaan naar Monschau. redelijk zwaar en dus met lijn 84 terug. 2 personen 5,60€. ‘sNachts rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

rumoerige plaats. vrachtwagens rijden af- en aan. geen enkele voorziening. zelfs geen vuilbak.

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

locatie zoals omschreven. Grijswater en wc lozen niet mogelijk.

al dan niet in verband met de corona maar alleen dumpen en stroom zijn beschikbaar. prijs 10@

geen vers water. alleen toilet en grijs water dumpen

momenteel gesloten

we stonden hier met veel plezier in corona tijd. Fijne plek. alles proper. super vriendelijk en niet ver van de ruines.

Wij waren hier in september 2020. Ontvangst zeer vriendelijk. Mochten zelf te voet naar diverse plaatsen gaan en onze keuze bepalen. Verder niets ervaren van de negatieve commentaren en helemaal eens met de positieve. Sanitair nieuw, zeer ruim en modern. Ooievaars erbij als gratis attractie. Korte afstand van Colmar dat je zeker mag bezoeken. Bekijk dan ook eens de site met 10 belangrijkste dorpen

Verharde plaats. Inderdaad wat overlast van de doorgaande weg. Serviceplaats niet beschikbaar.

Geen lozingsplaats. Gelieve deze volledig te verwijderen.

Heeft ons slechts enkele keren verkeerd gestuurd. Overigens een geweldige tool een een echte aanrader