@Wil61!
Een schone, nette camping. Er was, mede door alle regels totaal geen sfeer. We voelden ons enorm gecontroleerd. Bij aankomst wordt je naar je plaats begeleid en geeft meneer aanwijzingen (alsof hij een vliegtuig binnen moet halen) hoe je moet staan. Voor ons (20 jaar ervaring) erg overdreven. Er werd ook zeer nadrukkelijk verteld dat we uit moesten kijken voor het gras. Gelukkig rijdt meneer voor ons uit het terrein af. Nooit meer.
Grote plekken, maar wel tussen allemaal vaste caravans. geeft niet een echt camping gevoeld. Elektriciteit is verouderd. Door aan de snoertjes in het kastje te trekken kregen we stroom. restaurant is uitstekend.
Mooie, grote camping. Helaas zwembad dicht, midgetgolf dicht, tennisbaan dicht, café/bar dicht. Alles gaat alleen in juli en augustus open.
Ondergrond is puin, geen tulp te bekennen. kanonschoten tegen vogels in korenveld, zijn direct weg gereden.
Bij aankomst op deze super grote camping nemen ze je paspoort in, men is bang dat je weggaat zonder af te rekenen. Direct aan zee. super schoon sanitair.