@WilJoze
- 2000
- Possl 2Win Plus
- 2016
- Buscamper
Prima camping met heel goede voorzieningen. Prima als uitvalsbasis voor Amsterdam en omstreken. Prijs is voor wat je krijgt goed te doen," nu komt het" maar voor dat geld mag de wifi zeker ook wel werken. ( tegenwoordig een must)
Kleine gezellige camping aan het water, met een aardige-gezellige beheerder die het graag naar je zin maakt. Prima sanitair. Fijne wandel en fiets omgeving. Dicht bij bushalte die je gratis naar Luxemburg of Echternach brengt.
Deze camerplaats hoort bij Keldby camping en zijn geen plaatsen op zich. Campers staan gewoon op de camping.
Super locatie, zeker de plekken aan het water.. Heerlijk om ook hier te zwemmen. We zagen 2 x tegen de avond de dolfijnen langs komen. Met de fiets naar nationaal park Paklenica is goed om te doen.
Heerlijke locatie direct aan het meer. wij verbleven hier v.a 2 mei 4 dagen. Maddy is een heel vriendelijke eigenaar die het je heel erg naar je zin wil maken. 2 toiletten en 2 douches wat aan de magere kant maar wel netjes. zeker aan te raden
Leuke camping met alles aanwezig. Klein maar fijn. Is heel goed te bereiken over een geasfalteerde weg. We begrijpen dan ook niks van de vorige review. Wij raden deze camping zeker aan.
Wat een heerlijke plaats. Er word wel eens gezegd "klein maar fijn" wat hier heel toepasselijk is. Prachtige uitvals basis om de "ecopista de dao" te fietsen, zeg maar het Bels lijntje van Portugal. en daarna bij terugkomst heerlijk in het zwembad af te koelen. Kort om je mag dit niet missen bij Theresa en Bennie
Momenteel (in mei) betaal je voor een camper met 2 personen en stroom 32,75€. Jammer dat het zwembad net zo groen was als de rivier ernaast. Toch een prima plaats om Burgos te bezoeken.
De marina heeft 2 winterplaatsen tot 1 mei. Ook hier prima sanitaire voorzieningen. Prijs is nu 22 euro
Mooie locatie om Maastricht te bezoeken. (op loopsafstand) Wat beheerder zegt op 24-11 dat stroom tarieven aangepast zouden worden op het bord is nog niet gebeurd. Ook ongemak dat je niet kan zien hoeveel stroom je nog hebt. WH
Zeer leuke CP plaats. met toffe beheerders die met je mee denken. Leuke wandel en fiets omgeving, wij komen zeker terug. Joze & Wil
Bij aankomst op 28 juni 2022, was deze agraturismo gesloten. Geen activiteiten rondom ,ook geen camperplek tezien.