@WilfriedFunk
- 2022
We verbleven er één nacht op Pinksterzaterdag. Het is een grote camping voor korte verblijven. We werden echter praktisch opgelicht, vooral omdat de geadverteerde prijs de helft van het normale tarief was. Een staanplaats kostte € 35,25 en accommodatie voor twee personen € 20,70, wat gewoon veel te duur was met € 55,95! Het is jammer dat situaties overal worden uitgebuit. Toen ik vroeg hoe de prijs was berekend, was het antwoord: "Pinksteren!" Er was geen water bij de staanplaats.
Sitecode: 19412
De CP is tot nu toe erg leuk. Je ligt echter als een haring, geen afbakening door een heg. Washuis absoluut bevredigend. Geweldig zwembad met restaurant. Prijzen ok maar geen broodjesservice. Zonder fiets niet zo leuk, maar Aldi, Lidl en andere markten zijn prima per fiets te bereiken
geweldige plek zonder twijfel. Verbinding met de zee en restaurant met uitzicht op zee. Verzorgde bomen en plaatsen. Voor ACSI-kaart geldt 4 kWh zonder toeslag, anders 0,66 per kWh erbovenop. Bij aankomst werd een bevestiging afgegeven voor de geplande tijd met details over de kosten, maar geen woord over elektriciteit. Anders zijn er reparatiewerkzaamheden nodig aan de douches in een wasplaats.