@WillemVos
- Bürstner Privilege
- 2018
Augustus 2026
9 foto's toegevoegd · 2 maanden geleden

Erik, alle complimenten die je krijgt voor het runnen van Little Texas kan ik alleen maar beamen! Gastvrij, hartelijk, humorvol, schone voorzieningen, verse broodjes 's morgens en niet te vergeten de eigengemaakte sangria maar ook de Hollandse tapas op dinsdagavond😋. Een aanrader voor iedereen die de woestijn in Taberna wil bezoeken ❣️
Heerlijke dagen hier gehad! De eigenaren waren super gastvrij en voorkomend. De camping was schoon, zowel terrein als sanitair👍. De bbq-avond met live muziek was gezellig. Complimenten aan de bbq-avond master en de zangeres en gitarist🤗. De D-Day Experience plus museum in
2020
Heerlijke week gehad met de kleinkinderen. Met de boswachter een avondfietstocht gemaakt, naar het zwembad in Lunteren gefietst en een beetje spannende fietstocht terug (veeeeel regen en onweer), en 's avonds hele stoffige maar voldane kinderen onder de schone douche. Ondanks de bloedhitte werden er toch pannekoeken voor de kinderen gebakken. Complimenten!!! Zeker aan te raden.
De omgeving is geweldig, de camping is schoon, maar de gastvrijheid is ver te zoeken. Wellicht dat de eigenaren de regelgeving boven het hoofd groeit en de vriendelijkheid waar veel over gesproken wordt, niet meer kunnen opbrengen en doorslaan in verstard gedrag. Heel jammer! Maar nogmaals, de omgeving is schitterend en mooie fietsroutes via de knooppuntenroutes gedaan!