@Willemgaat
- 2022

Sitecode: 161949
Zeer rustige en erg fijne plek. Net en erg schoon sanitair, constant verzorgd, oogt als nieuw. in goed overleg was eerder komen en later vertrekken mogelijk. Leuk om fietsroutes naar Montfoort, Oudewater of Schoonhoven te doen. Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein op korte fietsafstand. zeker aan te bevelen wie van rust en fijne plek houdt. Zeer schappelijk geprijsd.

Leuke locatie langs het Teltowkanaal. voormalig grensgebied DDR en West-Duitsland. DDR wachtpost uitkijktoren staat er nog. Fietsen naar Potsdam is goed te doen. Berlijn is uur fietsen, ca 20 km. Sanitair is netjes, douchen etc gratis. Camper, 2 personen en hondje en elektra is € 41,- per nacht.

Perfecte locatie in centrum van Trier. Echt in het centrum, goede plek om van daaruit te fietsen regio. Toilet is in het hotel te gebruiken. Nette afgesloten parkeerplaats. Geen camping gedrag gewenst. Zeer vriendelijke ontvangst bij hotelreceptie.
Keurig verzorgde camperplaats. Veilig door hekwerk met gesloten toegangspoort. op bedrijventerrein vlak naast dorpje. Fietsen naar Valentia is ca 10 km en goed te doen op veilig fietspad.
Super hartelijke ontvangst door Nico. Handig pakket met informatie, vele fietsroutes met knooppunt routes en kaarten. Mooi gelegen tussen de fruitbomen. perfecte locatie voor leuke fiets (of wandel) tochten langs de grote rivieren of de Linge. Nijmegen en Arnhem zijn zeer vlot bereikbaar op de fiets. Laatste dag hoef je niet voor 11 uur weg. Indien de plekken niet vrij moeten komen mag je er gewoon de hele dag blijven staan. Tot volgende keer!

Heerlijke rustige camping met fijn zwembad. Plekje achterop de camping onder de bomen. Zeer goede locatie om naar Lucca of zelfs Pisa te fietsen. ontvangst met wijn of cappuccino. Sanitair prima en schoon. Voor kinderen geen animatie of speelgelegenheid. Wij komen hier zeker nog eens terug!
Nette en goed verzorgde camping. Voor kinderen is er op deze camping (en dichtbij) weinig te beleven, ook geen zwembad. Elke dag gefietst naar verschillende plaatsen rond Garda meer, oa Garda en Sirmione. fietsen is niet heel prettig en veilig op de wegen naar en rond Gardameer. Sanitair is minimaal, één wc en douche voor heren en één voor dames! Wij zullen hier niet terugkomen.

Zeer mooie camping. Erg fijn gelegen, met de fiets binnen 10 minuten op mooi strand, Vlissingen boulevard en kwartiertje fietsen naar Middelburg. Zoutelande en Domburg ook goed te fietsen, mooie fietsroute door de duinen. Grote rustige plekken. Schoon en prettig sanitair. Vriendelijke eigenaren. Een absolute aanrader, wij komen zeker op deze camping terug om vanuit hier mee Zeeland te zien.
Zeer mooi gelegen camping gelegen aan de mooie Noetselerberg. Sanitair netjes verzorgd. Camperplaats geen prettige ondergrond, puin met ook veel stukken glas. Locatie camperplaats tussen horeca, zwembad, kinderanimatie meest rumoerige locatie op terrein. Onbruikbare WiFi. 3 nachten gestaan, laatste dag mogelijkheid tot 18.00 uur. Wel héél prijzig, € 42,39 per nacht in mei. Prijs voor deze camperplek veel te duur.
Deze camping is permanent gesloten als je verder zoekt. helaas!
Erg mooie c amping. Zeer goed verzorgd. Heel mooi gelegen om van daaruit te wandelen of fietsen. 2 km van Valkenburg. Geen WiFi op camping terrein. Douche euro voor 5 min. Prijs is fors maar locatie is het waard.
Zeer onvriendelijk ontvangst door meneer. Vanuit een raam boven werd geroepen. Vol! We hadden maand terug gereserveerd met opmerking dat we ook al wel wilden betalen. nu bij aankomst vol! onze naam kende hij niet, we waren volgens meneer op verkeerde camping. We lieten zijn mail bevestiging gezien. hmmm, probleem. Dan moesten we maar voor één nacht ergens opzij gaan staan. De volgende dag zouden we dan betere plek krijgen. Nu super plek in Sibbe
Zeer verzorgde en mooie camperplaats. Vriendelijke eigenaar. mooie omgeving in natuurgebied.