@Willemgaat
- 2022
September 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 1 maand geleden
Zeer verzorgde camping. Schoon, keurige plaatsen. Net en schoon sanitair. Rustige en mooi gelegen camping. Zeer vriendelijke ontvangst
Juni 2026
Drie nachten gestaan. Veel fijne schaduwplekken. Heerlijk fijn en schoon bijna privé zwembad. Langs riviertje naar centrum Narbonne te fietsen in ca 15 minuten. Kosten, camper, 2 personen en hondje € 23,- op doorrit dieper Spanje in een perfecte tussenstop. s’avonds wel veel muggen.
Wat een ongastvrije camping. Binnenkomst via receptie en vele personen is niet uitnodend en gastvrij . Delen waar je wel met een hondje mag komen en delen waar niet. Er zijn vele leukere andere campings in de regio die wel aangenaam en prettig zijn. Dan zijn er veel meer campings ook dichterbij zee en met leuke zwe Was dat we een bezoek aan de kinderen deden, en hier een nacht zijn geweest. Maar op deze camping komen we beslist nooit meer terug.
April 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Sitecode: 161949
Zeer rustige en erg fijne plek. Net en erg schoon sanitair, constant verzorgd, oogt als nieuw. in goed overleg was eerder komen en later vertrekken mogelijk. Leuk om fietsroutes naar Montfoort, Oudewater of Schoonhoven te doen. Utrecht, Nieuwegein, IJsselstein op korte fietsafstand. zeker aan te bevelen wie van rust en fijne plek houdt. Zeer schappelijk geprijsd.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Leuke locatie langs het Teltowkanaal. voormalig grensgebied DDR en West-Duitsland. DDR wachtpost uitkijktoren staat er nog. Fietsen naar Potsdam is goed te doen. Berlijn is uur fietsen, ca 20 km. Sanitair is netjes, douchen etc gratis. Camper, 2 personen en hondje en elektra is € 41,- per nacht.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Perfecte locatie in centrum van Trier. Echt in het centrum, goede plek om van daaruit te fietsen regio. Toilet is in het hotel te gebruiken. Nette afgesloten parkeerplaats. Geen camping gedrag gewenst. Zeer vriendelijke ontvangst bij hotelreceptie.
2023
Keurig verzorgde camperplaats. Veilig door hekwerk met gesloten toegangspoort. op bedrijventerrein vlak naast dorpje. Fietsen naar Valentia is ca 10 km en goed te doen op veilig fietspad.