@WillemvandenBrand
- 2019
September 2026
Een locatie beoordeeld · 27 dagen geleden
We hebben 2 nachten van deze mooie plek genoten. Eenvoudig sanitair maar heerlijk warme douch. Een leuke eigenaar die zelf champagne maakt. Leuke uitvalsbasis om de champagne in de streek te ontdekken! We komen hier zeker terug!
2023
Mooie groene wei met zich op zee. Geen faciliteiten maar heerlijke rust!
2021
Vergeleken met campings in de omgeving is het een prachtige plek. Er wordt gestaag gewerkt om er een mooie plek van te maken. Mooie baai in het dorpje op 100m met lekkere locale familie restaurantjes.
Prachtige terrassen camping plek, vriendelijke mensen gemoedelijk, schoon up to date sanitair, en een gezellig heerlijk restaurant met lokale snaps te proeven. We komen zeker terug!
2020
2 foto's toegevoegd · ongeveer 6 jaar geleden

Fijne vriendelijke eigenaren kwamen een zakje Wilhelmina pepermuntjes brengen met een medaille omdat we het Pieterpad lopen. Dit was nog van de camping Stekkekamp van lang geleden. Prachtig!
2 foto's toegevoegd · meer dan 6 jaar geleden

Fijne Franse camping met leuke mensen. Warme ontvangst door Madam en Messeu kan gruwelijk lekker koken. Deed hij blijkbaar als chef-kok in Parijs. Ook een aanrader is een fietstocht door het Franse platteland naar de maandag markt in Louhans. Sanitair is kei goed vooral niet vernieuwen. Lekker op zûn Frans met lekkere douches!
Leuke vriendelijke ontvangst, net sanitair, prachtige omgeving met prachtige rotsen. Via een mooi wandel berg paadje naar het kleine bovenliggende dorpje waar je een heerlijke cappuccino kunt krijgen. Een aanrader!
Mooie camping met heerlijk zwem water, sanitair schoon en de broodjes op de camping en NKC fan!