@Willie
Vandaag is er een van de leukste zomerevenementen van Emmen: C’est la vie. Aantal campers op de camperplaats: nul. Deze plek schiet volledig zijn doel voorbij. Gemeente Emmen, herstel de oude plek in ere!
Mooie beplanting? Waar? Niet op deze Highway P. Duidelijk dat de vorige er belang bij heeft de rating omhoog te krijgen. Ik trapte er in helaas. Moest vandaag in Emmen zijn met mijn busje, maar dit is echt een miskleun geweest van gemeente Emmen. Ben dus snel doorgereden. DIT IS EEN PARKEERPLAATS met water tap- en loospunt voor campers en evt stroompunt (Kassa). Ik sta nu goedkoper en op een echte cp. Gelukkig bestaan die nog.
Met dank aan gemeente dat deze plek officieel tot 14.7 sowieso beschikbaar is voor campers. Wel raar dat 2 dagen na die aankondiging een camperaar een bord plaatst met verwijzing naar die dure andere cp. Niet vergelijkbaar. Een aanfluiting dat ze deze P een camperplaats noemen. Even doorrijden en met de scooter of ebike naar MM vanuit Duitsland of andere locatie in toekomst. We zullen Emmen gaan missen, maar wij camperaars treffen elkaar wel. 🍀

Een pluim voor de gemeente Elburg! En voor de middenstand: hier kom ik graag wat uitgeven! Wat een fijne camperplaats voor de no-nonsense camperaar die zelfvoorzienend is.
Wij komen hier al sinds jaren en herkennen de beschrijving van Adri&Thea niet. Wij vinden het een topplek en maken er dankbaar gebruik van om Huissen te bezoeken. Bedankt, gemeente Huissen!
Geweldige plek! Rustig, geen hoorbaar verkeer, vlak bij het ziekenhuis waar we deze week een paar keer moesten zijn. Groen en lekker donker. Wij houden van basic zonder overbodige poespas. Nu weer door naar de volgende gratis plek!
Was vooral weer gezellig bij restaurant Big Fish voor ons heerlijke ontbijt. De homemade cheesecake was weer top. (geweldige menukaart!)👍🏻
Wat een waanzin dat deze fraaie plek door de overheid de nek omgedraaid wordt. Inderdaad: NKC, doe hier iets mee en bewijs nu eens je bestaansrecht!
Nog steeds geen drinkwater en water om de cassettetoilet te reinigen.
Bedankt, Huissen, voor deze fijne plek. Heb er als camperaar twee dagen gestaan en ondertussen de zakken chips en blikjes opgeruimd die lokale jonge automobilisten daar op straat achter lieten.
Waarom €8? Toen de plek nog gratis was stond deze er beter bij. Voor ons geen bezoekjes meer aan Dalfsen. Er zijn meer dan genoeg andere leuke stadjes en dorpjes waar ik gratis kan parkeren. Ik breng liever mijn geld naar de lokale middenstand!
Reserveren online kan alleen inclusief stroom. Als je geen stroom nodig hebt dan kun je niet online reserveren maar moet je op de bonnefooi naar de camperplaats rijden en betalen bij de receptie bij aankomst. Overigens, dit is een prima plek met vriendelijk personeel.
Geweldige plek! Rustig, mooie omgeving. midden in de natuur waar je de stilte kunt horen. Prachtig zwemwater naast de plek. Zeer aan te bevelen!
Gesloten uit angst voor covid
Sitecode: 19299
Mooie plek. Er staat nergens dat de stroom 1€ per kWh is. In de praktijk meet ik ongeveer 0,35 kWh voor 1€.
Goed verzorgd door de gemeente Dalfsen. Vijf plekken waarvan de laatste zojuist door een caravan wordt ingenomen (de bijbehorende auto wordt op de naastgelegen parkeerplaats gezet). Wat je er ook van mag vinden, volgens mij kan dat niet de bedoeling zijn.
Veel te vol, gevaarlijk bij calamiteiten (bv brand in nabije camper, zoals onlangs bij kennis in Portugal waar camper in 4 min uitgebrand was). Sommigen stonden helemaal ingebouwd, zodat men in zo'n situatie niet weg kan komen. We hoorden dat er veel irritatie was door de drukte. Wij zijn doorgereden. Niet leuk meer hier. Jammer.
Bij ons was het vanavond ook raak: met een harde klap een steen tegen de camper. In de achtervolging op jacht naar drie tieners, op mijn crocks. Na een paar honderd meter kon ik ze verrassen maar ternauwernood ontglipten ze me weer. Politie gebeld, waren er binnen vijf minuten, die laten er hier geen gras over groeien. Morgen aangifte doen. Inmiddels donker, dus nog geen schade kunnen vinden.
Mooie plaats maar de gehele nacht last gehad van onder invloed zijnde jongeren, luide muziek en crossen met de auto. De blaffende honden vallen daarbij in het niet.
Het gebodene is niet in overeenstemming met de prijs, die nu trouwens 15,- euro is. Wat ons betreft veel te duur.
Aankomst na 12.00 uur, vertrek voor 12.00 uur de volgende dag, anders kost het je een dag extra. Prijs veel te hoog voor wat het biedt, maken er geen gebruik meer van.
Heerlijke plek zonder voorzieningen, hetgeen van ons zo mag blijven. Stevige ondergrond, ook bij nat weer. Zeer vriendelijke eigenaar. Vrijwillige eigen bijdrage.
Veel te duur voor een camperplaats, als je even van Hoorn wil genieten. Gemiste kans!
Ondergrond ongelijk? Wij staan hier nu met 9 campers, ik zie geen oprijblokken.
Fijne plek met vriendelijke beheerders. Van drassigheid hebben wij niets gemerkt, ook niet bij hevige regenval. Stevige ondergrond, ook geschikt voor de zwaardere campers.
Complimenten voor de gemeente Emmen. Lekker dicht bij het centrum voor een heerlijk dagje winkelen, de boerenmarkt of festiviteit. Voor 7,50 kan meedoen in naastgelegen sportschool. Genoeg horecagelenheden en bosrijke fietsgeving.
Pas op, bruine paard heeft traumaverleden. Niet aaien, want er zijn meerderen gebeten door dit mooie beest te aaien. En helaas heeft de ram een vrouw een lelijke scheenwond bezorgd. Ze zijn geen gevaar, zolang je ze maar met rust laat. De hulp die je krijgt als je aangevallen bent is (slechts) dmv AloeVera, lief maar kortzichtig.