@Wilma&Wim

2018

Door eerdere reviews waren er twijfels om deze camping te bezoeken. Gezien het beperkte aanbod toch voor deze camping gekozen. Totaal verrast wat we hier aantroffen. Prijs was 41 euro per nacht, waarbij stroom en douchen inclusief is. Zeer vriendelijke ontvangst. Sanitair gebouw nagenoeg nieuw, netjes en zeer schoon. Mooie ruimte voor de afwas of om te koken. Prima loosplek grijs water en cleanomat om de toilet cassette te reinigen. Top!!

Kleine camping maar prachtig gelegen aan het Nore Fjord. Eigenaar was zeer vriendelijk. Sanitair ziet er keurig uit en goed schoon.

Sitecode: 19429

Mooie camping, vriendelijke ontvangst. Camping ligt op 3 km van het centrum van Ronda. Ideaal om Ronda,te bezoeken. Schoon en net sanitair. Mooi zwembad. Vrije keuze van plaats.

De camping is gelegen in een prachtig natuurgebied. Maar de staat waarin de camping verkeerd is ons echt tegen gevallen en is niet geschikt om met de fiets Cordoba te bezoeken. Het kleine zwembad was in renovatie maar het grote zwembad nodigde ook niet echt uit om een frisse duik te nemen. Het sanitair is dringend aan groot onderhoud toe, douches waren gewoon vies. De prijs van € 34,10 (2 pers, camper en stroom) is echt veel te hoog.

Zeer onvriendelijke ontvangst bij de receptie. En de prijs klopt totaal niet met de prijs hier in de app. Voor camper, 2 personen en electriciteit verlangde men voor 1 nacht £ 47,50. Dit is ca. € 57,00. Veel te duur! Zijn dan ook doorgereden naar Milton of Fonap caravanpark. Meer dan 50% goedkoper.

Rommelige camping. Geen genummerde of afgebakende plaatsen. Toiletgebouw vernieuwd maar verkeerd gebouwd, water loopt uit de douche in de gang. Douche was te koud om lekker te douchen. Maar gebouw is nog niet klaar. Geen grijswater afvoer mogelijk. Ligging is wel mooi.

Prima plek met een schoon en fris toilet. Openen kan door middel van elk willekeurig pasje met een magneetstrip. Weliswaar aan de E8 maar voor ons niet echt storend. ''s Nachts weinig verkeer.

De richtprijs klopt inderdaad niet, ook wij betaalden 32 euro per nacht. Daarnaast moest je muntjes kopen om te kunnen douchen. En dat alles is best prijzig voor wat deze camping biedt.

Vriendelijke ontvangst. Hadden camperplek geboekt maar kregen plek op de camping i.v.m. eventuele overlast van kinderen bij de camperplekken. Sanitair keurig netjes en goed schoon. Kleine maar leuke camping grenzend aan een prachtig natuurgebied net over de grens in Duitsland. Werd ook gelijk aanbevolen door Astrid. Prachtig wandel en fietsgebied

Mooie nette camping. Keurig verzorgde plaatsen. Keurige sanitaire voorzieningen. Wij betaalde met Asci korting € 20,00. Prima plek voor tussenovernachting naar Italië.