@Wim-Voet
Zoals al beschreven: kleine camping tussen de olijfbomen met zwembadje. Verder niet veel luxe, WiFi eigenlijk niet aanwezig, te traag om iets te doen. sanitair proper maar heel basic en beperkt. Wij geven een 5 sterren om de ligging en de rust dat de camping en eigenaars uitstralen. mooi gelegen nabij stadje Hvar. Naar het stadje lekker bergaf fietsen maar terug hele opgave voor ons. taxi 20 euro voor gezin van 5. Duikcentrum Viking aanrader!!!
Zeer grote camping. Zijn er maar 1 nacht gebleven. Iets te massatoeristisch voor ons. Op de campingvoorzieningen niets op te merken. Mogelijk om bootje op de camping te nemen naar Trogir. Mooi stadje maar in de avond redelijk druk. 10 euro/persoon heen en terug. wij zijn doorgereden naar Split en hebben overzetboot genomen naar eiland Hvar.
Kleine rustige camping. Zeer vriendelijke uitbaters. Perfecte WiFi, sanitair proper en lekkere warme douches (in de ochtend soms lauw). Strand op 100 meter, stadje vlakbij op wandelafstand. Wel nogal een eerder druk en heel toeristisch strand en boulevard. Vlakbij de camping gratis openlucht bioscoop , begin film 21.30u. Wij zijn er 2 dagen gebleven, daarna richting Trogir en eiland Hvar.
Toffe kleine camping. Zwembad heel leuk maar om 19.00u gesloten. 10.00u in de ochtend weer open. Dus na lang rijden beter op tijd aankomen dan kunnen de kinderen nog zwemmen.