@Wim5566
Schitterende nieuwe camperplaats midden in de velden. Alles op en aan, ruime verharde plaatsen en heel vriendelijke eigenaar. Echt een locatie om terug te komen
de camping heeft ook een Camperstop net voor de camping. Alle faciliteiten van de camping voor 25 Euro per nacht. Heel mooie camping en fantastische ligging
Schitterende locatie op bijna vlak terrein. Je moet wel de juiste parking kiezen, want er is 1 waar je niet mag overnachten. 20 Euro per nacht, geen voorzieningen maar wat een uitzicht. Love it
Was daar op mijn terugkeer naar België. is een zeer goede locatie met basic toilet en douche. Plaatsen zowel in gras als in gravel. Prachtig uitzicht en ideale temperatuur tov het zuiden. Zeer vriendelijke opzichter, hij is hiervoor geboren.
Zeer goede kleine camping maar met alles wat je nodig hebt. Zeer vriendelijke mensen die op alles een oplossing hebben. Echt een aanrader als tussenstop maar ook als uitvalsbasis om te wandelen of fietsen in de bergen.
Een geweldige plaats om te staan en heel rustig, intussen is er plaats voor 6 campers met water en stroom. Prijzen zijn ook aangepast aan de interesse, is intussen 20 Euro per nacht onafhankelijk of je in het restaurant eet of wijn koopt. Is dus toch niet weinig. Proef zeker hun Sauvignon Blanc eens, 7 Euro per fles (bij aankoop 6 flessen), is een heerlijke wijn voor deze prijs.