@Wim7084
- 2023
Wat een prachtige camping. Kleinschalig, ruime plekken, schoon en ruim sanitair. Zwembad, speelgelegenheid voor de kinderen. Vriendelijke ontvangst. Valkenburg dichtbij en prachtige omgeving, om te wandelen en fietsen. Enige min voor ons was het harde radiogeluid in het sanitair en jammer dat je geen kleed voor je camper mag leggen. Verder hebben we genoten van ons bezoek aan de Zonnehoeve!

Open sinds 1 augustus 2025. Rustig, schoon en nieuw sanitair, goede wifi, schapen, kalkoenen (en dus kalkoeneieren te koop), broodjes in Bengel, klooster 1 km, zwemwater voor de hond op loopafstand, enthousiaste eigenaar met rood haar èn rode wenkbrauwen 😁. Kosten: camper, stroom, 2 personen en hond €25,- per nacht. De rest is gratis.

Geweldig fijne camping. We hadden voor 3 nachten geboekt en ondanks de vele boekingen wist Philippe (top kerel) nog wat te regelen voor 2 extra nachten direct aan het water. Schoon en nieuw sanitair. Mooie basis om naar Echternach, de hangbrug bij Irrel, Teufelsschlucht of naar de mooie wandelroutes in de buurt te gaan. Zaterdags en zondags een foodtruck en de geopende beachbar met de bijbehorende gezelligheid. Daarna vanaf 20 uur weer rust. Top!
Grote plaatsen en alles ruim opgezet. Top sanitair!! Vriendelijke mensen. Rustige camping.