@WimKeukens
- 2007
Simpele mooie en ruime camping, heel schoon sanitaire, vlakke plekken. mooi gelegen om Lands End wandelend te bezoeken. Daarna hebben we deel van het kustpad gelopen naar cove Manjizal. Werd allemaal door de eigenaar uitgelegd bij aankomst. ook dat er op 10 minuten lopen een goede pub was. we betaalden € 36,80 voor 1 nacht. op dag van vertrek mochten we de camper op het parkeer terrein zetten.
Te bereiken via een smalle toegangsweg. Als je er bent vergeet je die smalle weg snel. Leuke ontvangst, we kregen een plek die erg schuin was zonder stroom, met de oprijblokken niet 100% recht te krijgen. maar een super uitzicht en erg rustig. Hier kom je echt tot rust. Behulpzame eigenaar. Dorp ligt op kwartier lopen en camping ligt pal aan de Camel trail. we betaalde GPB 36 per nacht. heel mooi sanitair. maak voor gebruik van de food truck.
Dit is een pareltje, super aardige ontvangst, geen computerplanning, maar nog gewoon een papieren schema. mooie wandelingen te maken naar het dorp en de zee en naar het nationale park, waar camping eigenlijk in ligt. Zeer rustig, te bereiken via een smalle toegangsweg. We betaalden ca € 77,00 voor 2 nachten met camper, 2 volwassen en hond. voor engelse begrippen erg betaalbaar.
Rustig gelegen terrein met caravans en campers. We stonden 1 nacht op het overflow terrein, waar geen stroom is. Heel nette sanitaire ruimte. je kunt vanaf de cp mooie wandelingen maken, ook naar en over het strand. we betaalden ruim € 36 per nacht. algemene opmerking: de meeste prijzen in deze app kloppen totaal niet, bekijk voor actuele prijzen de website van de organisatie.
Een nacht gestaan, met 6 andere campers. Rustige plek bij groot sport terrein. WC eigenlijk niet bruikbaar, erg vies. Met bus naar centrum Bath. Goed te doen. Kosten gelijk aan buskaartje. Als je weinig eisen stelt aan een rustplek goed te doen
Heel rustig gelegen camping. We kregen een mooie wandelroute over de golfbaan naar Salisbury, ruim 1 uur lopen. Erg schoon sanitaire. Heel aardig personeel. Ruime staanplaatsen. ACSI prijs meer dan waard!
erg vriendelijke ontvangst, wat gedateerd maar erg schoon sanitaire. Er worden vlonders voor de camper gelegd, dat is super, zeker nu het gras smorgens nog nat is, echt uniek, nog nooit eerder tegengekomen. goede locatie om de zuid veluwe te ontdekken.
prima rustige camperplek direct achter het Weingut. wijnproeverij is een aanrader, oma geeft een heel leuke uitleg bij de geproefde wijnen en verteld vol passie over de geschiedenis van het Weingut. Prijs/kwaliteit van de wijnen is erg goed. Heel vriendelijke ontvangst. geen Wifi, geen douche. wel toiletten voor in het Weingut. Voor ons is dit de ideale camperplek, gelegen aan rand van het dorp met voldoende winkels en restaurants.
Sitecode: 22098
we stonden hier eind juni. Mooi gelegen camping, direct aan de Rijn. Wij stonden op 1e rij direct aan de Rijn. Weinig last gehad van de beide spoorlijnen. In potentie 5 sterren, doen moet er wel flink opgeruimd worden (bv zandzakken van hoogwater begin juni lagen er nog en zandstrandje was een zootje met aangespoelde takken), verder mag er best wat meer en beter gepoetst worden in het sanitaire. Prima restaurant op de camping.
Nette camping, ACSI kaart houders krijgen plaatsje op oude deel van de camping. Medio juni veel schooljeugd in de bungalows, daar hebben we geel last van gehad. Hond kan direct bij de camping in meer zwemmen. Op loopafstand van Peschiera. Schoon sanitaire. Vriendelijke medewerkers. Voor hond betaalden we niets extra. Aanrader veel minder kolossaal dan Bella Italia.
Heel fijn camping, super goed sanitaire, behulpzame en vriendelijke medewerkers. Hondenstrandje is wel een eind lopen. We betaalden voor camper, 2 personen en de hond € 25,00 per nacht met ACSI card. Aanrader!!!!
prima camperplek. nette toiletten en douche. Ook op grasveld voldoende electrapunten aanwezig. met Hemelvaart helemaal vol. prima uitvalsplek voor mooie wandelingen en fietstochten. CP ligt vlakbij een biergarten.
Let op: neem de juiste camping, wij stonden op Camping El Salar (dus zonder Valencia en ligt direct aan de rotonde). die kost €22,00, maar is een camping met vooral vaste staanplaatsen en met oud sanitaire. wel een zwembad.
prima camperplek midden in het leuke plaatsje Sezanne, gratis maar verder ook geen voorzieningen.. toen wij om 17 uur aankwamen was er nog 1 plaatsje vrij. stroom niet goed geregeld maar ook onze kabel was ooktekort. in stadje een erg goede pizzeria, net om de hoek in de hoofdstraat, Duo Braise Sezanne, een aanrader. Bakker ook om de hoek.
camping is vanaf 1.6 weer open. vriendelijke ontvangst. op zijn frans, op de openingsdag moet alles nog in gereedheid worden gebracht. gratis goede WiFi.
nette kleine SVR Camping. Prima te bereiken, ook voor een grotere camper. Ruim opgezette plaatsen. I.v.m. Coronaregels hebben we geen gebruik kunnen maken van het sanitair. wel stortplaats chemisch toilet en bruin water. ook gratis waterinname. vriendelijk eigenaar die graag een praatje komt maken ( is zelf ook camperaar).
2 nachten gestaan i.v.m Pieterpad etappe Sleen- Coevorden. Erg vriendelijke ontvangst met prima uitleg over de faciliteiten. Helemaal Coronaproof met alle ontsmettings- en schoonmaak middelen. Alles met prima protocollen. Ruime plaatsen, overal goede wifi. Echt een aanrader. ca. 300 m. van het leuke centrum.
We hebben hier 3 nachten gestaan i.v.m. lopen van 2 Pieterpad etappes. Heel vriendelijke ontvangst, doen nergens moeilijk over. Heel nette camping met prima wifi en erg ruime plaatsen. I.v.m Corona maatregelen hebben we sanitaire niet kunnen gebruiken. Wel warm water voor afwas kunnen pakken.

troosteloze plek. Wij zijn doorgereden.
Vandaag 16.6 vanuit Umea naar toe gereden. geeft een verlaten indruk. CP lijkt gesloten. Wij zijn weer vertrokken.
mooie plek bij jachthaven. fijn sanitair en gratis wasmachine en droger (ruimtes te bereiken met code). betalen met app. na betaling krijg je de codes van de deuren. gratis stroom en water op elke plek. Vlakbij centrum en tegenover supermarkt die iedere dag open is.
prima plekje vlakbij Kuusamo. wij betaalden EUR 20,= incl. stroom. Toilet en douche gedateerd maar schoon. zeer behulpzaam aan receptie. Ook sauna voor EUR 10,= per uur. alleen contante betaling.
prima camping/camperplek. wij betaalden incl. stroom en wc/douches EUR 15,00. er is ook een sauna aanwezig aan rand van het meer. kost EUR 12,00. Is startpunt van zeer mooie wandelroute "kleine beer". ca 12 km, pittig maar zeer de moeite waard! Aanmelden bij "informatie", open van 9 tot 17 uur.
prima plekje aan meertje. Rustig geen last van verkeersgeluid. Staan hier nu met 5 campers.
prima camping. Nederlands gesproken. voor Wi-Fi extra betalen. Mooi gelegen aan meer. Munten voor douche bij prijs inbegrepen. Wij zijn i.v.m. slechte weer maar 1 nacht gebleven, maar planning was om langer te blijven, helaas.
hier 1 nacht gestaan. niets betaald. geen vooziening behalve volle afvalbak. Amper last gehad van verkeer over brug. Wel oprijblokken nodig gehad.
Super Camping. alle nodige voorzieningen aanwezig(zelfs tv aansluiting). Vanaf camping leuke maar pittige wandeltocht te maken naar waterval. Direct aan E6 gelegen maar geen geluidshinder van gehad.
2 nachten gestaan. geen voorzieningen. vlak bij walvis safari en ferry naar Senja. aan rand van dorp.
leuke camping, behulpzame eigenaar. alles aanwezig. vanaf camping leuke maar pittige wandeltocht van ca. 11 km rond meer te maken.
Super plekje. Wat een rust en ontvangst. Geweldige wijnproeverij met heel uitgebreide en gepassioneerde uitleg door José een van de eigenaren. Geen voorzieningen, wel gratis wifi. Aanrader!!!
29.8.2018 hier gestaan. Dit is een super plek. kost niets: incl. schoon toilet en douche, chemisch toilet en grijs water lozen en schoon water tanken. Ja geen wifi en stroom maar voor niets gaat de zon op. Echt een aanrader!!!
super camper plaats aan leuk haventje. prima onderhouden door de vrijwilligers uit Veessen. Alles aanwezig voor schappelijke prijs. Leuke fietsroute in de omgeving. betalen via website, envelop in de bus bij loopbrug naar havenkantoor of aan havenmeester die s-avonds aanwezig is.
Receptie beloofde niet veel goeds, personeel leek er weinig zin in te hebben. Sanitair is oud kapot en smerig. Over de hoofdweg wordt hard gereden. Binnenzwembad is vies en de helft is dicht. Buiten zwembad was de 'lazy river' dicht zonder vermelding. Bij het piratenschip waren er loopplanken kapot wat erg gevaarlijk was. Badmeesters waren ook niet gemotiveerd. Niet wat het lijkt op de foto's.
Camper plaats zoals CP hoort te zijn. Aan rand van dorp, prachtig uitzicht en vlakbij wijn en olijfolie boer en maar € 5,00 per nacht, exclusief stroom. Verwacht niets van het sanitair, dat hebben we zelf bij ons. Top locatie.
Als alles helemaal af is wordt dit een top camper plaats. Dicht bij het centrum van Schijndel, rustig gelegen en mooie plaatsen. Sanitair nog niet klaar. Super ontvangst. Lekker bakske koffie gedronken in het eigen kafeeke op de camper plaats. Top!!!