@WimMaandag
- 2016
Juli 2026
Prima simpele camping waar de basis behoeften zijn voor ons met een camper. Lozen, stroom, zwembad, goede plaatsen, sanistation Digital melden maar er is een aanspreekpunt aanwezig waar wij prima door zijn geholpen. Winkels en centrum op ca 1,5 tot 2 Kilometer bereikbaar.
2022
Een locatie beoordeeld · bijna 4 jaar geleden
Wij waren in onze herfst vakantie hier en zijn zeer tevreden. Vriendelijk personeel en ontvangst. Wij betaalden voor campingpaats 195.00 euro voor 5 nachten met 4 personen waar alles is bij inbegrepen. Kinderen waren de hele dag druk met leuke dingen. En net als de rest van Nederland betaal je de horeca momenteel maar dat blijft een eigen keuze. Alles was netjes schoon. En werd elke dag regelmatig schoon gemaakt. In deze tijd prima te doen.
2021
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
prima locatie en goed ontvangen. vriendelijke mensen en voor de kinderen staat er divers speelgerei en oud Hollandse spelletjes. sanitair goed en prima onderhouden. leuke fiets omgeving en winkelcentrum ligt op ca 3 km.
Een locatie beoordeeld · bijna 5 jaar geleden
Leuke camper locatie. Interessant voor kinderen die van dieren houden. Goed en vriendelijk ontvangst. En de mensen zijn zeer bedreven met paarden. Als toerist mag je overal rond kijken en gebruik maken van het gobouw zoals sanitair en kantine waar een gezellige sfeer hangt voor een consumptie. Kinderen worden betrokken met het runnen van een manege. Wij hebben niks met paarden maar het volgen van het gebeuren is best interessant. Wij komen terug.
2 foto's toegevoegd · bijna 5 jaar geleden

Leuke locatie ook voor kinderen. Centrum dichtbij en je kunt er leuke wandelroutes en fietsroutes doen. De woonwijk tegenover de camperplaats een stuk inlopen bij nec Delftzijl zit een leuke speelplaats voor kleine kinderen. Er is een strand ⛱ aangelegd en bruggen om grote weg te oversteken.
2 foto's toegevoegd · ongeveer 5 jaar geleden

2 foto's toegevoegd · meer dan 5 jaar geleden

Goede Plaats in het centrum van een stad. Wij als dorpeling slapen in een grote stad is best wel anders. Maar de stadse geluiden vielen best wel mee. De avond dat wij er waren waren er een paar hangjongeren met auto's met de radio iets te hard. Maar niet hinderlijk maar hoord misschien ook wel een beetje bij deze tijd. Wij gaan hier nog weleens terug komen. Mvg Wim
Een prima plaats om te overnachten. Als je weet dat je hier gaat staan dan hoort een beetje lawaai vd omgeving erbij. Tja de prijs is flink maar gezien de coronatijd wordt er zakelijk gekeken en telt de emotie van velen niet dat het te duur is. Ja dat vind ik ook maar het is vraag en aanbod vd gemeentes tegenwoordig. Zo gaat het op veel plaatsen in Nederland. Gratis wordt betalen en goedkoop wordt duurder. Mvg Wim