@Wimenleontine
wij waren hier laat september,vriendelijke ontvangst van de dame bij de receptie,goede uitleg over omgeving,leuke gezellige terassencamping,prima uitvalsbasis voor bezoekjes aan steden aan de kust,antibes erg leuk,goed met de fiets bereikbaar met zoals nice.kortom prima plek,ietwat verouderd sanitair maar goed om te doen!
mischien is de oorzaak te laat in het seizoen,maar dit was echt niks!!
Kleine camping op loopafstand van Lagio Maggiore. Vriendelijke mensen. Langs de camping mooi looppad naar het meer. Winkel net buiten de camping. Cannobio op loopafstand. Leuk dorpje met gezellige boulevard. Grote markt op Zondag. Veel plaatsen moeilijk indraaien met camper. Restaurant, zwembad, schoon sanitair, soms geen wc papier. Aan het meer een groot grasveld, met opgespoten zandstrand, in het water grote kiezels.
Super vriendelijke mensen bij de receptie en heel behulpzaam. €30 per nacht met 2 personen. Heel mooi gelegen. Schoon sanitair. Leuk voor een paar dagen, afhankelijk van waar je naar op zoek bent. Geen camping winkel, wel restaurantje. Je mag zelf een plekje zoeken.
Op doorreis 1 nacht hier verbleven. Lekker gegeten in het restaurant voor een leuk prijsje. Voor 1 nachtje met stroom op de camping zelf kregen we een heel klein plekje toegewezen, kosten €36,=. Iedere vierkante meter wordt er benut. Het was de laatste week vakantie voor Zuid-Duitsland waardoor het op veel campings bomvol was en we meerdere campings gebeld hadden voor een plekje en er veel campings volgeboekt waren.