@Wintersnest21
Geweldige plaats. Ruime plekkendeels onder mooie eiken. Heerlijk rustig. Direct naast fietspad naar Mimizan Plage. Kleine supermarkt en bakker in het dorpje. Alles aanwezig behalve sanitair.
Net boven het dorpje Tarres ligt een CP met ruimte voor minimaal 6 tot 10 campers. 5 plaatsen zijn voorzien van gratis stroom! (dankzij windmolens van het dorp). Tevens zwart en grijs waterafvoer, een toilet, en tapwater. Waar vind je nog zo veel gratis service? In Tarres is een Bar Restaurant met heerlijk menu. je kunt hier prima wandelen of mountainbiken.
Een prachtige natuurcamping! Een superplek voor de natuurliefhebbers die het kleinschalige en eenvoudige omarmen. Sanitair is schoon en prima verzorgd in origineel zelfgebouwd outdoor badhuisje. Heerlijk warme douche! We kwamen hier met Kerst. Op Google Maps stond Tijdelijk gesloten maar dat klopt niet. Appje gestuurd aan eigenaresse en we kregen heel snel antwoord, gevolgd door routebeschrijving en wandeltips! Hier blijven we zeker langer!
Perfecte plek: rustig en ruim. Mooi uitzicht op de bergen. Net buiten een gehucht met een bakkerij (het dorp in richting Colegiata: mooi uitzicht trouwens), apotheek, tabak, bar Diensten: grijs en zwart water. Ook kraanwater! Zeer aan te bevelen.