@WoMoRalle
Prima plek - maar ˋs middags kwamen een motor zonder kenteken en een auto langs. De chauffeur van de auto stelde pylonen op de grond, de motor reed er omheen. Deze rijles duurde ruim een uur. De motor reed steeds weer heel dicht bij onze camper, die man stond ook eens een moment heel dicht bij onze camper. Op dit moment stonden er op deze vrij grote plaats drie campers. Er was dus eigenlijk voldoende ruimte. Naar een uur zijn ze weer verdwenen.
Wij waren hier voor aan- en afvoer, bleven niet overnachten. De eigenaresse was erg vriendelijk en behulpzaam. De plaats bij het hotel en de VE zijn gloednieuw, alles maakte een zeer goede indruk. De plek ziet er idyllisch uit en is omgeven door natuur.
Een uitstekende, zeer rustige plek! Grote ruimtes, soms goed gescheiden door bomen. Zeer schone douches! Heel vriendelijke eigenaar. Het enige nadeel: geen afvoer van grijs water ter plaatse.

Op zaterdag na Corpus Christi kregen we de allerlaatste plaats, met elektriciteit. Het is een heel mooi karakterCP. Gratis brandhout voor kampvuren. Ondanks de volledige bezetting vonden we het stil. Men staat hier heel dicht bij de natuur. Grote heide vlakbij. V / E erg goed. Het enige nadeel was de muggen. Autan aanbevolen.
We verbleven hier voor twee nachten in april 2019. De plaats is een weide met veel populieren direct aan de Ardèche. Eerste nacht: in totaal twee kampeerders, in de tweede waren we alleen. Zeer vriendelijke operator. 'S Nachts verlicht. Droomlocatie en lekker rustig. Zeer vriendelijke tuinman, die staat voor woord en daad.
Mooie plek in zeer goede staat. Hoewel er een grotere straat in de buurt is, was het 's nachts nog steeds rustig. We verbleven hier voor een nacht in april 2019. Dat is waarom relatief weinig kampeerders hier. Helaas kregen we het voorbestelde brood niet 's morgens omdat de receptie om half elf al gesloten was. Toch een goede plek.
We verbleven hier voor een nacht in april. Blijkbaar een Dauercamper en een geparkeerde camperplaats. Helaas geen elektriciteit! Gratis VE. Mooie locatie, mooie romantische stad op loopafstand. 'S Avonds waren alle 4 de zetels bezet. We hadden een stille nacht. Wanneer de stroomvoorziening is hersteld, komen we terug.
Elke camper wil iets anders. Wie wil er veel mensen in de buurt hebben, wie heeft geen groot plot nodig, wie wil er een grote entertainmentaanbieding, dat is precies wat hier te vinden is. Ongeveer 20 jaar geleden en ook ongeveer 15 jaar geleden, heb ik de plaats zo stil, dicht bij de natuur en iets alternatiefs ervaren. We waren hier in april 2019 en reden na een nacht verder, omdat de plaats is veranderd.
Sitecode: 20274
We verbleven hier voor twee nachten in april 2019. Er waren hier niet veel kampeerders, dus het was erg stil. De plaats verkeert in een zeer goede staat, de machinisten zijn vriendelijk en behulpzaam. De stad ligt op loopafstand. Trouwens, het weer was erg zomers. Hoewel een rivier in de buurt is, ontbrak het ons nog steeds de gewenste natuur. Anders een uitstekende plek.
Zeer vriendelijke eigenaar, plaats in goede staat, goed onderhouden en uitgerust. Echter, onze campe was te zwaar met 3,5 ton voor een plek aan het water. We stonden net achter de receptie. Ook, de plaats is niet erg groot en je hebt niet bijzonder veel privacy. Als een tussenstop voor een nacht zeer goed.
Sitecode: 52007
Enorme plaats, drukke, bijna geen privacy. Sommige jeugdkampen kon worden gevonden in een aantal tenten op het plein. Live muziek gesoniceerd de hele plaats tot 23.30 uur. Veel nauw gestelde chalets staan op het plein. Wie is er op Mallorca gevoel is hier. We gingen de volgende ochtend.
Op deze kleine camping heeft een zeer mooi uitzicht op de bergen van de Boven-Jura. Alles lijkt vrij nieuw en goed onderhouden, en aan-en afvoer, gelegen bij de ingang. Naast de receptie is er een restaurant waar ook aan dorpelingen. De manager liet vrije keuze. Klein nadeel: sommige award-intensief. Een rustige, mooie plek.
Sitecode: 19132
We sluiten ons aan bij de vorige beoordelingen. Een geweldige kleine camping met een zeer vriendelijke manager. Een klein minpuntje is het gebrek aan stroomaansluitingen. We hadden ook nogal een manoeuvre nodig om onze 7.40m lange camper op de plaats te zetten. Toch hadden hier we drie heerlijke zomerdagen!
We waren hier drie dagen in juli 2015 en vonden de plaats erg leuk. Rustig en afgelegen. Grote plaatsen, dus je hebt voldoende privacy. De eigenaars zijn erg vriendelijk, ze lieten ons vrij om een plaats te kiezen en leenden ons gratis een adapter. Er zijn geen CEE stopcontacten. We stonden direct aan het meer. Wordt aanbevolen.
De camping ligt aan het meer, een buitenzwembad, behoort tot het complex. Rustige, idyllische plek, deels bos. Sommige lange termijn kampeerders. Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaar. Lunch met een sandwich service. Ik had 2 nachten hier en hebben betaald € 35 - inclusief elektriciteit, aan-en afvoer. De Krugsdorf Schloss (nl.), Dit vindt plaats in de bruiloften, is op loopafstand in 10 minuten. Aanbevolen.
Hier 1 nacht geweest. Beschrijving van de locatie klopt. Het is er mooi en rustig. Ik heb geen stroom gehad. Er waren maar twee aansluitingen, die beiden bezet waren. Ik heb de beheerder naar een oplossing gevraagd. Zijn beloftes kon hij echter niet nakomen. Ik heb daarom wel twee euro terug gehad.