@Wobbie
Sitecode: 92052
Heel goed geregeld alles. Super mooi en steeds schoon sanitair waarvoor je wel via een trap naar beneden moet, maar met goede leuningen. Leuke binnenruimte ook om te zitten in geval van slecht of bloedheet weer. Er is bij elke plek een kunstgrasmat. Persoonlijk vind ik echt gras fijner met de hondjes maar het is beter dan stenen. De omheinde hondenlosloop plek is fantastisch met allerlei spannende kronkelpaadjes. Wij komen er vast nog terug.
Net als onze voorgangers zijn ook wij enthousiast over deze camperplaats en de behulpzame, gezellige en vriendelijke eigenaars Rob en Heidi. Tijdens een korte afwezigheid van hen bleek ook zoon Luuk in topvorm om alles waar te nemen. We kwamen voor een bezoek aan Obelink maar zijn 6 nachten gebleven. De plekken zijn allemaal heerlijk ruim wat ook fijn was met de hondjes. We komen hier zeker nog terug.
De locatie is heel mooi en vriendelijk gelegen. De plekken zijn zelf te kiezen. Lidl op ruim 1 km en ook andere supermarkten op redelijke afstand Geen wc en douche en WIFi toegangscode hebben we niet kunnen ontdekken. Overnachting 2 p/camper 15,80 incl. stroom en hond gratis. Kunt ter plekke een camping-car Park card verkrijgen €5 aan de aanmeldzuil. Prima rondje met de honden langs het water en rond de camping kunnen lopen en 3 nachten gebleven.