@WohnmobilistSDS

8m
Renault
Alkoof
Bezit

goede camperparkeerplaats voor één nacht (zelfvoorzienend). heel schattig stadje met veel restaurants en winkels.

Zeer mooie en rustige CP. Alles zeer modern en schoon. MA vriendelijk. We hebben een paar dagen voor de CP gestaan. Was genoeg. Wij adviseren !

Zeer mooie en nette CP met een mini-strandje en een mini-speeltuin voor kinderen. Sanitaire voorzieningen waren schoon, maar als het vol is, zijn er niet genoeg douches (voorlopig beperkt tot 5 minuten), toiletten en wasplaatsen. Leuk om te fietsen. Ook te voet is Alkmaar goed te bereiken. Voor boodschappen moet je met de auto of fiets. Ook ok voor honden. Sterk aanbevolen. We zullen terugkomen!

Kleine CP., beetje geïsoleerd. Niet geweldig om met de hond te wandelen. Zeer vriendelijke medewerker. Veel speeltoestellen en buitenzwembad voor kinderen. Sanitaire voorzieningen zijn ok, maar niet genoeg als de plaats vol is.

Sitecode: 19187

Onze 1e kampeertrip met een stacaravan. 2 volwassenen, 1 kind en hond. Zeer idyllische locatie. Sanitaire voorzieningen, douches, wastafels, etc. allemaal zeer schoon en dicht bij het veld. Met veel speelmogelijkheden voor kinderen. Leuke paden voor honden bij de CP. Vriendelijke ontvangst. kiosk aanwezig. Alles perfect!